כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

עיצוב דירות  //  נגיעות אדומות: הצצה לדירה משופצת בגבעתיים

נגיעות אדומות: הצצה לדירה משופצת בגבעתיים

מה עושים כשהדירה הופכת לקטנה וצפופה מדי למשפחה? משפצים ומשנים. כך עשתה גם המשפחה מגבעתיים שלא רצתה לעזוב את האזור המבוקש

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

כשזוג הורים בשנות הארבעים לחייהם ושני ילדיהם המתבגרים הבינו, שדירת 90 מ"ר בה הם מתגוררים בגבעתיים כבר אינה מתאימה לצרכיהם, היו להם שתי אפשרויות – לעבור דירה או לשפץ את הבית.

 

רוצים סיבוב מהיר בדירה? דפדפו בתמונות

 

הם בחרו באפשרות השנייה והזמינו את מעצבת הפנים גלית טויטו לשנות את ביתם. כאמור, מדובר בדירה קטנה בבניין ישן בגבעתיים, עם 3 חדרי שינה וסלון ולכן נדרש תכנון מדויק לכל שינוי ופריט בבית. הדירה שופצה מהיסוד וכל הריהוט ומכשירי החשמל נקנו מחדש. בין בעלת הבית לבין המעצבת נוצרה כימיה מיוחדת ובונה, מה שכמובן הקל על העבודה המשותפת.

 

 

עוד בתים מעוצבים:

 

 
החליפו את כל הרהיטים בבית
 
במבנה המקורי של הדירה היה קיים מטבח קטנטן וקיר גדול שחצץ בינו לבין הסלון. הקיר נשבר ובמקומו נבנו שני עמודים שחופו בטיח פיגמנטי בגוון אפור. לבעלת הבית היה חשוב שהילדים יוכלו לראות טלוויזיה בזמן שהם אוכלים במטבח, ולכן נבנה דלפק שנתמך בשני העמודים, שעשוי מבוצ'ר בלוק מעץ אלון עם 3 כסאות בר, וכך דרך שני העמודים יכולים הילדים לראות טלוויזיה גם מהמטבח.
 
לראות טלוויזיה מבלי ללכלך את הסלון
  
אקווריום בתוך נישה וכורסאות סגולות
 
לבעל הבית היה אקווריום גדול שהיה צריך למצוא לו מקום, האקווריום המקורי שלו הוחלף באקווריום שנבנה בתוך נישה בקיר על פי תכנון ומידות. מבחינת החומרים היה חשוב לשמור על עיצוב נקי, אך חמים, עם נגיעות רבות של צבע. האלמנט האדום חוזר על עצמו במספר מקומות בבית וכן בסלון צורפו 2 כורסאות סגולות. 
 
 
 
מטבח רחב ידיים שפונה לסלון
 
רוצים גם בית מעוצב?
מטבחים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
חלונות: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
במטבח תוכננה קלפה זכוכית שעליה הודפסה שושנה סגורה ואותו אלמנט חוזר על עצמו גם בדלת הכניסה לחדר השירות שגם היא מזכוכית וגם עליה הודפסה שושנה גדולה ופתוחה. בפינת האוכל נתלתה מראה עגולה גדולה שנצבעה בכוונה באדום וכל החלונות בבית הוחלפו, ומכיוון שמאחורי הבית יש גינה ציבורית היה חשוב שיהיה בסלון חלון גדול אך מינימלי מבחינת אלומיניום, שיאפשר להכניס את הירוק דרכו הביתה. 
 
בוצעה תוכנית חשמל חדשה וכל גופי התאורה בבית הוחלפו. דגש ניתן על הגופים בפינת האוכל ובאזור הישיבה במטבח, שאר הגופים שנתלו על הקיר היו בצבע תואם לקיר, כך נוצרה תאורה נכונה לחלל, שאינה תופסת תשומת לב מיותרת.
 
 
פריטים אדומים ברחבי הבית
 
עוד בתים מעוצבים:

 

עוד בנושא

עיצוב דירות

שווה זהב: עיצוב דירת גן דופלקס בחיפה ב-300 אלף שקל


סטנדרט קבלני פשוט בדירת גן דופלקס הפך בטאץ' עיצובי עדין לממלכה לבנה בת שתי קומות, שהתגברה על שטח מצומצם וחוסר באחסון

עיצוב דירות

עם הפנים לים: דירה מול הים ממקסמת את הנוף בגדול


הנוף בדירה בבת ים לא דילג על אף חלל – מהמטבח והסלון המאוחדים ועד פינת האוכל וחדר השינה, שחולקים קיר זכוכית משותף

עיצוב דירות

גוד מורנינג תל אביב: אשת האופנה שחיה בדירה בבית מלון


הקירות הופלו, הים של תל אביב נפרס במלוא העוצמה, ודירת הנופש המחולקת הפכה לדירה בבית מלון של ממש עם אופן ספייס חלומי

עיצוב דירות

אלגנטיות של קטיפה: יוקרה כפרית בלב העיר


אווירה של רוך ושקט עוטפת זוג הורים ושלושת בנותיהם בדירתם המוקפדת שתוכננה ועוצבה על ידי יפעת אברמסון מ"STUDIO A".

תגובות

כתיבת תגובה