לעצב, לאכול, לאהוב: שיחה עם שלומי בר עוז

לרגל הוצאת הספר "לעצב, לאכול, לאהוב", נפגשנו עם המשנה למנכ"ל מטבחי דקל והמעצב הבכיר שלומי בר עוז לשיחה על עיצוב, אוכל ומה שביניהם

 

המעצב הבכיר שלומי בר עוז חוגג 27 שנים במטבחי דקל, ושמח לספר על חברה ותיקה ומבוססת שמקפידה להישאר עדכנית ולהעניק יחס אישי לכל אחד מלקוחותיה. בפגישה שנערכה באולם התצוגה של החברה, הוא מסביר שעובדי החברים מונעים מתוך אהבה לעיצוב – וגם לאוכל.

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המלצות נוספות
בודק...