פורום עיצוב פנים בניהול מעצבת הפנים טלי כהן ליעד
פורום מטבחים בהנהלת בלורן
פורום דלתות בהנהלת דלתות פנדור
פורום מיזוג אוויר בניהול בר מערכות

בתים משופצים

ביקורים בבתים שעברו שיפוץ חלקי, מלא או הום סטיילינג שמשנה את המראה

בתים משופצים

 

 


החלונות היו קטנים, המטבח מעט סגור והתחושה הייתה של דירה ולא של בית. הגדלת הפתחים, הוספת צבעי שמיים וטבע ושינויים תכנוניים פנימיים הפכו את הב...
בית דו מפלסי אחורי של בניין בפורטוגל, ששימש למגוריו של השוער, תוכנן בדקדקנות כך שיכיל מטבח יעיל, פינת אוכל מתחת למדרגות ואחסון מתחת לבמה מוג...
תשוקתו של בעל הבית לבישול הכתיבה תכנון מטבח פרקטי ומדוקדק, וקירות נהרסו כדי ליצור קשר עם הסלון שבו גובה תקרה קיצוני. שאר התכנון התארגן לעתיד...
בקומת המגורים הגדולה והמרווחת נתחמו חללי הבית על ידי אביזרים וריהוט, אבל במטבח ובקומה העליונה נדרשו פתרונות מקוריים לחללים קטנים, שיתאימו לה...
כדי לאפשר למשפחה לארח כראוי הורחב המטבח, ופינת האוכל קיבלה מקום של כבוד. תוספת של אור טבעי הוכנסה לבית, וכתמי צבע דומיננטיים קיבלו דגש על רק...
בית מיושן עבר חלוקה מחדש, כולל קביעת הכניסה בקומה הראשונה דווקא. תהליך העיצוב התחיל בייעוץ לצבע והמשיך לעיצוב פנים מלא. התוצאה: בית מודרני ו...
בית המשפחה זכה לתכנון מחודש שמנצל היטב את החללים המבוזבזים ומאיר את החשיכה ששררה בו. גם צבעי החמרה והמוטיבים המרוקאיים נמחקו כמעט כליל, ואלג...
זוג שטייל רבות בעולם ביקש להכניס את האווירה האירופאית הרומנטית והעדינה לתוך הבית הפרטי שלו, באמצעות סגנון מעודן, כפרי ואלגנטי. התוצאה - בעלת...
שטחים מבוזבזים וחוסר התחשבות בכיווני האוויר והאור היוו אתגר בשיפוץ, שכלל רוטציה שלמה בין חללי הבית של משפחה צעירה. האזור הציבורי חובר לכניסה...
קיר תומך ארוך מדי ושפע עמודים קונסטרוקטיביים לא היוו מכשול בהכנסת אור, אוויר וסטייל לבית המשפחה. נהפוך הוא: חלקם הוסרו וחלק אחר נטמע או הוסת...
שלוש נכדות ביקשו להקים שלוש יחידות דיור על השטח בו עמד ביתם של סבן וסבתן, ולעצב אותן בצורה נפרדת אך מחברת שתהיה נאמנה לזיכרונות הילדות שלהן
מומחית לתזונה וניקוי רעלים ביקשה לשפץ מחדש את ביתה עם דגש על מטבח גדול ונוח לאירוח של סדנאות, כמו הכנסת אור טבעי, ריצוף מצויר ויצירת פתחים ל...
דירת הגן הקסומה הזו שלפניכם הייתה בעבר משמימה וחשוכה, אך אחרי עבודת עיצוב מרשימה היא הצליחה לגרום לכל הכרמל לקנא
חומרים טבעיים, ביניהם סוגים שונים של עץ מלא, ולצידם משחקי תאורה וטקסטורות צבעוניות, הפכו את קומת הכניסה הישנה ואת החצר לחללים המזמינים עליהם...
על מנת שההורים יוכלו להיות קרובים יותר לילדות, הפכה הקומה העליונה לקומת חדרי שינה, ואילו יחידת ההורים בקומה התחתונה הפכה לחדר משחקים - למרבה...