עיצוב פנים

לבן, עם ילדים: יוקרה מכל פינה אי שם בקומה ה-20

לפנטהאוז בגובה רב, השייך למשפחה עם שלושה ילדים, נבחר מראה מודרני, נקי ויוקרתי עם גוון לבן צחור שולט. נגיעות חמות ופתרונות אחסון התווספו לעיצוב וחיזקו את הפרקטיקה המתבקשת


 

הקיר כולו חופה בצמנטבורד לבן בצורות גיאומטריות עם נגיעות של עץ אלון

 

 

מספר נפשות בבית: זוג + 3

מיקום: גני תקווה

השטח: 130 מ"ר + מרפסת 25 מ"ר

עיצוב פנים: יפעת מנטש

 

 

בני זוג עם שלושה ילדים רכשו מיני פנטהאוז בקומה ה-20 בגני תקווה, לאחר שהתקבל טופס האכלוס. עם כניסתם לדירה החדשה היו צריכים לבחור רק מטבח, והכניסו לתמונה את המעצבת, שהתבקשה להגשים את כל חלומותיהם תוך מציאת איזון בין השאיפות לבין הפרקטיקה המתבקשת בגידול ילדים. 

 

 

עוד פנטהאוזים מעוצבים:

בחירה אישית: עיצוב פנטהאוז מדהים עטוף שיקיות וחמימות

רגע של נחת: פנטהאוז דופלקס מודרני בחיפה

מותאם אישית: פנטהאוז מעוצב בנס ציונה

 

 

המעצבת יצרה בית מודרני, שבו הגוון הלבן הצחור שולט עם נגיעות חמות. צורך עיקרי, שחזר על עצמו לאורך כל התהליך, היה ליצור פתרונות אחסון מגוונים ככל הניתן, שיסייעו לשמור על מראה נקי. לשם כך בוטלו שירותי האורחים בכניסה, הפכו למזווה, והקיר כולו, כולל הדלת, חופה בצמנטבורד לבן בצורות גיאומטריות עם נגיעות של עץ אלון. בנוסף, שולבה תאורה מתאימה כך שבמבט ראשון לא ניתן להבחין בדלת המסתתרת בעיצוב. בפינת האוכל הסמוכה לקיר נתלתה מנורה מרחפת כביכול עם צורות גיאומטריות שמשלימות את הקיר.

 

ספרייה על רקע קיר בצביעה אמנותית

 

 

הסלון עוצב בחדשנות עם מעט צבע כדי לשמור על אווירה מודרנית. נבנתה ספרייה מרהיבה משילוב של ברזל ומדפי עץ במשחק של גבהים שונים, וגב הקיר נצבע בצביעה אמנותית של טיח בגוון בטון המדגיש את יופייה ואת האלמנטים המוצגים בה. בסלון היוקרתי שולבו כריות בגוון טורקיז ולבן מפוספס להשלמת המראה.

 

חדשנות עם צבעים מאופקים

 

מנורה מרחפת כביכול עם צורות גיאומטריות שמשלימות את הקיר

 

במטבח נשמר קו לבן עם שילוב עדין של עץ אלון. נבנה ארון יין מיוחד במראה יוקרתי, ובאי המטבח שולבו כיסאות בעיצוב מרהיב בגוון אלון אפריקאי, ששובר מעט את המראה המהודק.

 

כיסאות בגוון אלון אפריקאי שובר את המראה המהודק

 

סוויטת ההורים קיבלה מראה רומנטי. הטפט בגוון שמנת עם צורות גיאומטריות בגוון ברונזה, והארון מזכוכית לבנה עם טלוויזיה מובנית.

 

טפט גיאומטרי בגוון ברונזה

 

בחלל האמבטיה של ההורים הוחלפו כל החיפויים והריצופים. נוצר חלל מרווח ומפנק באותם גווני לבן ואלון, שבו ריצוף בגוון בטון וארון מלבני. בחדר הרחצה הכללי נעשה שימוש באותם גוונים, ובנוסף, יצרה המעצבת אחסון בנגרות אישית על פני כל גובה החלל. צמחייה ירוקה הוכנסה לשני חדרי הרחצה כדי להעניק מראה רענן, תוך שמירה על מראה נקי עם אחסון מקסימלי בהתאם לכל חלל.

 


גווני לבן ואלון נשמרו גם בחדר הרחצה 

 


אחסון בנגרות אישית על פני כל גובה החלל

 

 

רשימת ספקים חלקית:

מטבח ומשטח קוריאן: סמל

חיפוי קיר: קריאטיב וולס

ריהוט: אליתה ליווינג (סלון), אסף רהיטי איכות

וילונות: בליינדס 

ארונות: ארדור

נגרות: ירוחם