עיצוב פנים

עולים קומה: שדרוג דירה יוקרתית בגני תקווה

במקום להסתפק בדירה חדשה שכבר חולקה מראש, ביקשו בני הזוג בעצת המעצבת לבחור דירה אחרת באותו הבניין, שבסופו של דבר יצאה גם גבוהה יותר וגם מרווחת ואנרגטית להפליא, צאו לסיור



הדיירים:
זוג + שני בנים בוגרים
המיקום: גני תקווה
השטח: 145 מ"ר
אדריכלות: דירת קבלן - מעטפת
עיצוב פנים והום סטיילינג: אירית פרייהייטר 

 

לפני כשנתיים וחצי ביקש זוג שהתעניין בדירה בפרויקט יוקרתי בגני תקווה מהמעצבת להתלוות אליו ולחוות דעה לפני רכישה. הדירה הרצויה מוקמה בקומה ה-15, בבניין ששלב השלד הסתיים בו וגם חלוקת הדירה כבר נעשתה. המעצבת ביקשה לדעת אם יש דירה בקומה גבוהה יותר שטרם חולקה, כדי לחסוך כסף באי שבירה ושינויים בקיים. הדירה החדשה ממוקמת בקומה 17 בכיוון צפון מזרח , והיא מוארת להפליא. הבית כולו פונה להרי יהודה, עם נוף מקסים ופתוח ואנרגטי להפליא
 
 
רוצים גם לחשב כמה יעלה לכם לעצב או לשפץ את הבית? כנסו למחשבון השיפוצים ותקבלו את כל התשובות 
 
עוד דירות מעוצבות:
מעוצב זה הכי נקי: מה יש בו בבטון שנותן את הטון?
ותודה לתמ"א: עיצוב חדש לדירה בת 37 שנה
נשארים בשכונה: המעצבת ששדרגה את דירתה
 
בדירה החדשה בוטל חדר ושני חלונות גבוהים נכנסו לחלל המרכזי. מיקום המטבח הקטן מאוד הועבר לצד אחר של הדירה, חדר השינה שהיה צמוד למטבח הוגדל ונוצרה פינת ישיבה בחלל הישן של המטבח. למעשה נוצרה מבואת כניסה נעימה ומיוחדת, מטופלת בחומרים מיוחדים ומזמינה להכנסת אנרגיה בחלל. שולבה נישה בכניסה למסדרון עם צבעים מנוגדים שיוצרים עניין וחיבור לכל הריהוט שנבחר לבית. כל הדלתות נבנו בפתח גדול של 90/240 שצבע הקיר עטף את הדלתות הלבנות והבוהקות. 
 

וילונות - מלכה - רג'ין חכם
 

ריהוט - קיאנו רהיטים
 
חלל הסלון והמטבח קיבלו עוצמה על ידי שינוי הקירות, והתקבל שטח עצום למטבח ולצרכים של בני הבית שאוהבים לארח ולהיות סביב האי המרכזי , שבו הם מתנהלים בחיי היום יום. פינת האוכל הועברה לאזור שבו היה חדר הילדים, ונוצרו בנוסף שני חדרי ילדים וחדר עבודה. כל החלל הונמך למטרת גופים שקועים, ניתוקים לתאורה ווילונות חשמליים ורמקולים שקועים. הבית כולו נעשה עם חשמל חכם ומערכות מיזוג vrf מתקדמות. 
 

מערכות קולנוע - צליל מכון
 
 


 

תאורה - תומס
 

חשמל חכם - דילייט סמרט
 
 

נגרות - דלקוב
 

מערכות מיזוג - טל קור מזגנים
 
דלת הכניסה לחדר השינה הועברה לצדו השני של הקיר בכדי ליצור אינטימיות בתוכו. חדר השינה הוגדל גם מתוך מחסן שצמוד לאזור זה, וגם חדר רחצת ההורים נוסף מתוך המחסן, תוך כדי שמירה על כך שיהיה מחסן מכובד. השטח שנכנס לחדר הרחצה הינו 100/200, שזהו המקלחון ויש בתוכו מתזים וראש טוש יוצא מתוך הגבס 50/50, כאשר כל החלל הונמך ושולבו בו תאורה נסתרת, רמקולים, וונטה בשילוב גריל מיזוג אוויר. כל החיפויים בחדרי הרחצה בפלטות של 120/300 ,כולל ריצוף באמבטיות במראה נקי ואלגנטי. לבני הזוג היה חשוב לשמר את האמבטיה וגם המקלחון בתוך היחידה שלהם, ולכן נוצרה אמבטיה 140/70 אינטימית, כשכל הברזים יוצאים ממשטח ומשאירים מראה אוורירי בחלל. הועמדה מראה שנמצאת לאורך כל הקיר ונוצרה תחושה של חלל גדול בתוך הגוונים הכהים. בנוסף חובר חלל חדר הכביסה, מוקם מזגן דק, גובה התקרה הועלה, החלון הוגדל ונוצרה בתוכו נישה, שונה מיקום האסלה, נוספו חיפויים עד תקרה, מערכת קולונע ביתי, מראה רוחבית ותאורת אווירה.
 
 
 
 
 
ריצופים וסניטציה - חזי בנק