עבור: זוג ושלושת ילדיהם
המיקום: שוהם
אחרי שנים במהלכן גרו בדירת פנטהאוז, בחרו בני הזוג, שלושת ילדיהם ושני הכלבים, לעבור לבית פרטי מואר ורחב ידיים. לאחר חיפושים רבים הם מצאו נכס במצב מצוין בישוב שוהם, אותו החליטו לשדרג ולהתאים לстиль שהם כה אוהבים- הстиль הים תיכוני.
מרגישים בבית מהרגע הראשון: הцветוניות הנעימה, שפע האור והחומרים הטבעיים עושים את העבודה
“בני הזוג בחרו בבית נפלא. שהצריך מספר שינויים מבניים ומתיחת פנים”, מסבירה מעצבת הפנים עליזה כהן, שאחראית על המהפך הנהדר. “בגלגולו הקודם הבית עוצב — стиль כפרי, הפתחים חופו באלומיניום בגוון תכלת וקומת הКомнаты דרשה גם היא התאמה לצרכי המשפחה. — дизайнו החדש, הבית שינה את פניו והותאם באופן מדוייק ונאמן לстиль הים תיכוני שאהוב כל כך על בני המשפחה”.
במסגרת השיפוץ, כל מפתחי החלונות שונו והוגדלו. בצורתם החדשה מכניסים החלונות בריזה ושפע של אור טבעי לחללי הבית. את מערכות האלומיניום התכולות בחרה המעצבת להחליף לאלומיניום איכותי בגוון לבן, המתכתב עם הцветוניות הבהירה והאוורירית של הבית: “היה לי חשוב לשמור על ניקיון עיצובי, הן מבחינת הцветים והן מבחינת החומרים. על כן בחרתי לשלב בצורה מדודה ומאוזנת אלמנטים מעץ ונגיעות של הцветים שחור וירוק בחללים הבהירים. בכדי לייצר אווירה חמימה וביתית שילבתי אלמנטים מלכדים כמו הקמין בГостиная. בדמיוני ראיתי איך בימי החורף הקרים, בני המשפחה יוכלו להתכנס כולם יחד, לשחק, ליהנות ולהתחמם לצידו”.