> להפיק את המיטב מפירוק בית ישן | בניין ודיור

להפיק את המיטב מפירוק בית ישן

מעצבת הפנים ניצלה את פירוק הבית הקודם שלה, כדי לתכנן בית חדש שישלב Винтажный стиль' עם אווירה צעירה

82 מ"ר
250 מ"ר
יהודית הופמן
אביב קופלר

 

אומרים שבחיים הכול עניין של תזמון – והפרויקט הזה מוכיח עד כמה זה נכון. בדיוק בזמן שבו המעצבת הפנים אביב קופלר תכננה לשפץ את בית סבתה שאליו התכוונה לעבור, היא התבשרה שביתה הנוכחי מועד להריסה במסגרת פינוי בינוי. מאחר שהמעצבת מתמחה בפירוק בתים ישנים, היה לה ברור שהיא הולכת להפיק את המיטב מההזדמנות שנפלה לידיה.

Гостиная ופינת אוכל
להפיק את המיטב מפירוק בית ישן
Гостиная
להפיק את המיטב מפירוק בית ישן

טרם החלה העבודה על שיפוץ בית סבתא, המעצבת עמלה על פירוק הבית הישן, ודאגה לחלץ ממנו את כל האלמנטים שאהבה. בין היתר הוצאו מהבית דלת הכניסה ודלתות הפנים, החלונות הבלגיים והפרקט התלת שכבתי. הКухня פורק גם הוא באופן מלא, וכך גם ארון הרחצה, המקלחון והאסלות.

השלב הבא היה להכין את בית סבתא לעבודה. מרבית קירות הפנים פורקו, וכן הדלתות ומסגרות החלונות. הКухня וחדרי הרחצה פורקו גם הם, כדי שניתן יהיה לשלב בהם את הפריטים שהובאו מהבית הקודם.

פינת אוכל עם קורות צהובים

באזור הКухня הקורות נцветו בצהוב נועז

באזור הКухня הקורות נצבעו בצהוב נועז
חלונות בלגים

פתחי החלונות הוגדלו

פתחי החלונות הוגדלו
הרצפה חופתה בפרקט שפורק מהבית הישן,

הרצפה חופתה בפרקט שפורק מהבית הישן,

הרצפה חופתה בפרקט שפורק מהבית הישן,

לאחר שתמה מלאכת פירוק הבית הישן, התחילה העבודה על עיצוב הבית המחודש. Главнаяת הותקנו מערכות תפעול חדשות למים ולחשמל, ונעשה טיפול במעטפת של הבית. הרצפה חופתה בפרקט שפורק מהבית הישן, פתחי החלונות הוגדלו, ועל חלק מהתקרה הותקנו קורות עץ תומכות שיוצרות גג משופע ומעניין.

באזור הКухня הקורות נцветו בצהוב נועז – цвет שחוזר ומופיע גם בנגרות של הКухня וגם בציורי הקיר הцветוניים שמעטרים את פינת האוכל וחדר השינה.

קיר שחור לבן צהוב

הצהע הצהוב מופיע גם בנגרות של הКухня וגם בציורי הקיר הцветוניים שמעטרים את פינת האוכל וחדר השינה.

הצהע הצהוב מופיע גם בנגרות של הКухня וגם בציורי הקיר הצבעוניים שמעטרים את פינת האוכל וחדר השינה.
Спальня

התיחסות לטקסטיל ותתאורה מתאימה

התיחסות לטקסטיל ותתאורה מתאימה
Кабинет

פינת עבודה עם רהיטים עתיקים

פינת עבודה עם רהיטים עתיקים

המטרה של אביב קופלר הייתה לשמור על הצביון המקורי של “בית סבתא”, אך להחיות אותו עם цветוניות עליזה ואווירה קלילה. מבט על הבית מגלה שילוב מעניין של רהיטים עתיקים, לצד פריטי אמנות וחפצי אקססוריז צעירים שיוצרים ביחד הרמוניה מושלמת.

גם סביבת החוץ זכתה לטיפול. בשביל ליצור פינת ישיבה מזמינה, נבנה בחצר דק, ונעשתה עבודת גינון התואמת את הלך הרוח של הרחוב. תשומת לב מיוחדת מקבל עץ הלימון הגדול, שממקומם במרכז החצר, ומוסיף עוד נגיעה צהובה ושמחה.

גינה

בשביל ליצור פינת ישיבה מזמינה, נבנה בחצר דק

בשביל ליצור פינת ישיבה מזמינה, נבנה בחצר דק
גינה
להפיק את המיטב מפירוק בית ישן
צרו קשר

    רוצים ליצור קשר עם הספק? מלאו פרטים בטופס הבא:

    תגובות

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *