> בין הנאיבי לנועז - \xd0\xa1\xd1\x82\xd1\x80\xd0\xbe\xd0\xb8\xd1\x82\xd0\xb5\xd0\xbb\xd1\x8c\xd1\x81\xd1\x82\xd0\xb2\xd0\xbe \xd0\xb8 \xd0\x96\xd0\xb8\xd0\xbb\xd1\x8c\xd1\x91

בין הנאיבי לנועז

קבלו Вдохновение מתוך ספרות הפנטזיה שתעורר בכם את כל החושים מחדש, שלל עיצובים ופרשנויות שבין הנאיבי לנועז

 

דיסנילנד – פארק השעשועים הגדול בעולם, מתרגם עבורנו את האגדות למציאות בצורה חדה וברורה, ואנו נהנים מכל רגע.
אך מה יקרה אם ניכנס לתוך חלל שאינו מוגדר מראש כאטרקציה, מקום שישבור את כל החוקים ובו זמנית יהיה נאמן להם?
תופתעו לגלות שניתן ליצור חללים שהם לא בהכרח עונים לקווי העיצוב הסטנדרטים שאנו רגילים לראות אצל השכנה ממול.
קבלו Вдохновение ממגוון עיצובים ייחודיים מהארץ ומחו”ל שיכולים להופיע בדרך זו או אחרת בביתכם או בעסק שלכם.
פנטזיה קסומה

מקור Вдохновение קסום במיוחד הוא הפנטזיה הספרותית שמלווה אותנו משחר האנושות עד היום. מסעדה משופצת, שאבה את עיצובה מאליס בארץ הפלאות, ולא פספסה אף פינה מיותרת בחלל.
הסיפור מבטא באופן יוצא מן הכלל את הקו הדק בין תמימות ילדותית לבין התעוזה שסוחפת את אליס להרפתקאותיה. על אף היחסים האמביוולנטיים ביניהם, ניתן לחבר אותם יחד וליצור הרמוניה שמביאה טעם של עוד.
במסעדה שלפניכם, בחרו בכורסאות וספות בעלי цветים עזים עשויים ממשי קטיפה, שמעניקים תחושה של רכות ונינוחות, והרצפה הייחודית עשויה מצמר המדמה נוף פסטורלי.
כאשר היינו ילדים, העזנו לחלום ולדמיין. כשהתבגרנו, החלומות האמיתיים נעלמו. כאן, יש לנו הזדמנות לחלום מחדש, — дизайн החלל שאנו בוחרים – הרי זה רק עניין של תעוזה.
חדר השינה יכול לעבור מהפך עצום ולהפוך לממלכה קסומה. בחרו בцвет יסוד אחד שיהיה דומיננטי בחלל, כששאר האלמנטים משתלבים יחד עם אותו цвет באמצעות משחקי גוונים.
Спальня קסוםСпальня קסום עם טוויסט נועז באמצעות הצהוב השולט, ארונות ריביירה, אדריכלית יוליה סטרוסלסקי, צילום: אביב קורט 
מהססנות לנועזות

цветים שלא בהכרח חשבתם שישתלבו יחד, יכולים להסתדר נהדר באמצעות חלוקה גיאומטרית, טקסטורות שונות או שימוש בחומרים תעשייתיים. שימוש בחומר מתכתי עם גימורים שונים לכל פונקציה, בהחלט יכול לעשות את העבודה.
 כורסאות בשיק נועז
שיק נועז , הבית של ברברה ברזין, צילום: אורן קינן
 עמודי בטון חשוף
שימוש בבטון חשוף בחלל מרכזי בבית- צעד נועז למי שמתחבר למראה התעשייתי,  תכנון ועיצוב שלומית זלדמן, צילום: עודד סמדר
שימוש במגע הבד בחלל הבית, מכניס אותנו לאווירה ביתית ומשפחתית. כדי למנף תחושה חמימה זו, ניתן לשלב בבית בדים — стиль אתני ובוהמי, ולייצר אווירה שנונה. הנטייה למלא את הГостиная או חדר השינה בכריות היא כמעט מיידית ואינה ייחודית בהכרח. כך שאם בכל זאת אתם מתעקשים על סידור הГостиная, נסו לפזר כריות שמתכתבות עם שאר האלמנטים בחלל.
 
מציאות או אשליה

המעצב והאדריכל  פרוצ’יו לביאני  Ferruccio Laviani’s  חיקה תחושת פנטזיה באמצעות מיצג. לביאני שאב את רעיונותיו מההיבט הפילוסופי של אליס בארץ הפלאות. באמצעות הпространство העיצובי, הוא איתגר את הקהל לבחון את החושים והפרופורציות.  “המחשבה ליצור משהו מכלום כשלעצמו זו אשליה; לתת לו נפח, לעשות אותו חומרי הוא  ה-אשליה.”
את אפקט התעתוע תוכלו ליצור גם בחלל הפרטי שלכם. ניתן להציב בחלל אלמנטים שמונחים בצורה לא שגרתית על גבי אובייקט סטנדרטי או על ידו  ולקבל תוצאה  מעניינת. מי שייכנס אל החלל יחווה חוויה קצת שונה , שתעורר בו את החושים מחדש.
נאיבי 553
צרו קשר

    רוצים ליצור קשר עם הספק? מלאו פרטים בטופס הבא:

    3 תגובות

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    הכל מחו"ל. אצלנו התעוזה נשארת נאיבית.

    לא נאיבי לא נועז לא אמיתי

    התבלבתם בין תעוזה לכיעור...