יתרון ראשון – מקצועיות
בכל פרויקט של Дизайн интерьера הבית אם זה שיפוץ או בית חדש. שלב בחירות הרהיטים, אם מדובר בספות לГостиная, בפינת אוכל, או בחדרי שינה הינו שלב חשוב ביותר. כי הוא זה שיקבע את מראה הבית. אדריכלים ומעצבי פנים Ищете את האלמנטים העיצוביים שיממשו במדויק את התוכניות והרעיונות שלהם, לעומתם, לקוחות פרטיים, רוצים להגשים את החלומות שלהם ולעיתים, בזכות השפע הגדול, הבחירה קשה.
בקבוצת הנמל גם המקצוענים וגם הלקוחות הפרטיים יקבלו את כל התמיכה הנדרשת כי כל נציגי המכירה באולמות התצוגה ובאון-ליין, הם מעצבי פנים. מחד, עם האדריכלים ומעצבי הפנים יש לאנשי הצוות שפה משותפת שמאפשרת הגעה לתוצאות מושלמות ומדויקות, ומאידך, הלקוחות הפרטיים יכולים ליהנות מיעוץ מקצועי חינם שמתבצע בפגישה פרטית כולל התאמת הספה, הכיסאות מידות, פרופורציות, חומרים שונים ופתרונות יצירתיים.
חדרי שינה קבוצת הנמל
יתרון שני- ניהול מקצועי
שימי שרגא, דור שלישי למעצבי ויצרני רהיטים, הוא הבעלים של קבוצת הנמל שמתחמה בייצור, ייבוא וМаркетинг של רהיטים איכותיים ומעוצבים בכלל וספות בפרט, כבר למעלה מ-20 שנה. רועי כהן, הצטרף לקבוצה כשותף המנהל את מחלקת SLEEP המתמחה בДизайн спален. ערוץ ניהולי מיוחד הוקדש למקצוענים אותו מנהלת בר זהבי- המקפידה על קשר הדוק עם אדריכלים ומעצבי פנים לשביעות רצונם המלאה.