בתים מול הים הם חלום של רבים, שבוחרים להפוך את הים לרעיון העיצובי המרכזי ולתת לו מקום נוכח דרך מЗакрыть הנוף והцветוניות. בתים רחוקים מן הים, בבעלותם של חובבי ים מושבעים, מאמצים אותו כВдохновение для дизайна הפנים באמצעים שונים: באיורים, בцветים, במרקם, בתחושות ועוד. לא תמיד הцвет הכחול הוא הגוון המוביל של הבית, ואפשר לגעת בים ממרחק דווקא עם цветים אחרים שמדגישים ומזכירים אותו.
цветים שנותנים מקום לים
אפור מעצים את הים: בית במרינה בהרצליה שופץ כך שהКухня יפנה לכיוון הים ויכלול משחק בין חומרים מבריקים והשתקפויות, שיכניסו את הים פנימה בזוויות שונות. הים משתקף מכל חלונות הבית ומשמש כחומר וцвет בפני עצמו. גוון הКухня, למשל, ממשיך בקיר הכניסה, וקוביית הטלוויזיה ממשיכה למסדרון. קוביה זו תוכננה עם נישות אחסון רבות, המשמשות גם את חדר הנכדים שנמצא מאחור וגם את הГостиная. הגוונים האפורים החמים שנבחרו מעצימים את כחול הים. בנוסף, השימוש בתאורה המדוייקת שנבחרה יחד עם האור הטבעי, מעצים ניתוקים והשתקפויות וממסגרת את הנוף לים. לקינוח, ציור המרמז על סירות בגוונים התואמים לבית וכורסאות וכרית במרקם שהושפע גם הוא ממראה הסירות במרינה.
מפתחים גדולים: דירת נופש בגודל 50 מ”ר בבית מלון בתל אביב הממוקמת מול הים, הפכה לדירת חלומות של אשת אופנה. היא עוצבה במראה קלאסי אלגנטי, כחלל פתוח, שבו הים הוא הכוכב הГлавная. ריצוף הגרניט פורצלן,שנבחר בגוון לבן מבריק, הנראה כמו שיש יוקרתי, יחד עם משחקי הцвет שבין השחור ללבן, משאירים מקום של כבוד לים שנפרס ממול.