כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(12) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1168) "

הדיירים: זוג + 4
המיקום: קרית אונו
השטח: 118 מ"ר
עיצוב פנים: שירלי לאובר

בני זוג עם ארבעה ילדים רצו לרכוש דירת חמישה חדרים, אך המחירים עבור דירה כזאת התבררו כגבוהים מדי עבורם. לבסוף הם החליטו לרכוש דירת ארבעה חדרים, ויחד עם המעצבת שירלי לאובר, הוסיפו לה עוד חדר שינה. לצד השינוי המבני ותוספת החדר, המעצבת גם עזרה לדיירים לעצב את הדירה לטעמם. "לעיתים הרצון של הלקוחות הוא ללכת על בטוח כי הם לא ממש יודעים מה הם אוהבים, והתפקיד שלי במקרה הזה הוא לעשות תחקיר ולשמוע את הסיפור שלהם", מסבירה שירלי. "חלק מהתהליך הוא לתרגם את רצון הלקוחות לחומרים וצבעים, ובעיקר להביא את האנרגיות שלהם לעיצוב".

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/1-21.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/2-21.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/3-21.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(731) "

הדרישה החשובה ביותר בשיפוץ הדירה הייתה להוסיף חדר חמישי ושירותי אורחים, וזאת מבלי לפגוע בכל שאר הפונקציות. כדי לעמוד במשימה המאתגרת של תוספת החדר, הוחלט לבטל את מקלחת ההורים ואת חדר הארונות ולהפוך אותם לחדר רחצה גדול שישרת את כל בני הבית. בזכות מהלך זה, ניתן היה לבטל את חדר הרחצה הכללי שהיה במקור, ולהסב אותו לחדר שינה נוסף. באשר לשירותי האורחים, הם שולבו בחלל שנוצר בין חדר השינה החדש לבין פינת אוכל.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/4-20.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/5-21.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/6-21.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(915) "

מלבד תוספת החדר, הדיירים ביקשו להקדיש תשומת לב למטבח ולסלון, ולתכנן מקומות אחסון רבים. מבחינת הסגנון, הדירה כולו עוצבה בצבעוניות של שחור ולבן, בשילוב עץ בהיר.

עם הכניסה לאזור הסלון, מבחינים מיד בקיר טלוויזיה דומיננטי אך עדין. הקיר צבוע בגוון של קירות הבית, אך פסי הניתוק השחורים שמשובלים בו הופכים אותו לייחודי. בסמוך לקיר תוכנן מזנון בנגרות אישית, הממשיך את הדוגמה של הקיר ומעניק תחושה של רצף וחיבור. אלמנט מעניין נוסף באזור הציבורי הוא הקיר של פינת האוכל, שחופה באריחים של 120X120 ונותן מראה נקי לחלל.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/7-20.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/8-20.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/9-17.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(1670) "

קונספט השחור-לבן ממשיך גם אל חדרי השינה. צבעים אלה חוזרים בין היתר בטפטים, בגופי התאורה ובתמונות. עיצוב חדרי הילדים היה מבוסס על שיח משותף והקשבה הדדית, ובחירת הצבעים והחומרים נעשתה ביחד איתם.
שיפוץ הדירה ארך כתשעה חודשים, והסתיים במרץ 2020 – בדיוק עם פרוץ הקורונה. "אני לא אשכח שהלקוחה אמרה לי 'אם כבר להיות בסגר אז אין מאושרת ממני להיות בבית כמו שלי'", מספרת שירלי לאובר. המעצבת מוסיפה כי האתגר הגדול ביותר בפרויקט היה לעמוד בכל הדרישות מבלי לחרוג מהתקציב המוגבל. "פשוט זה לא היה אבל השתדלתי", היא אומרת. "הסיפוק הגדול הוא שלמרות תוספת חדר הילדים ושירותי האורחים הבית נראה מרווח וגדול וגם מאוד פונקציונאלי".

רשימת ספקים חלקית:
מטבח – סמל מטבחים
נגרות– נגריית דפני
ריהוט חדרי ילדים – רהיטי דורון
דלתות פנים – חמדיה
תאורה – צחר תאורה
שטיחים – צמר שטיחים
מיזוג – אורן מיזוג
עבודות גבס – ארקדי נסימוב
אלומיניום – אלום המדינה
וילונות – הירש

" ["image"]=> string(58) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/10-12.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/11-9.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/12-9.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  מארבעה יצאו חמישה: תוספת חדר לדירה

מארבעה יצאו חמישה: תוספת חדר לדירה

במקום לרכוש דירת חמישה חדרים, הדיירים בחרו לבצע שינוי מבני בדירתם שכלל תוספת חדר. התוצאה מרווחת ונוחה להפתיע

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: שרון צרפתי


הדיירים: זוג + 4
המיקום: קרית אונו
השטח: 118 מ"ר
עיצוב פנים: שירלי לאובר

בני זוג עם ארבעה ילדים רצו לרכוש דירת חמישה חדרים, אך המחירים עבור דירה כזאת התבררו כגבוהים מדי עבורם. לבסוף הם החליטו לרכוש דירת ארבעה חדרים, ויחד עם המעצבת שירלי לאובר, הוסיפו לה עוד חדר שינה. לצד השינוי המבני ותוספת החדר, המעצבת גם עזרה לדיירים לעצב את הדירה לטעמם. "לעיתים הרצון של הלקוחות הוא ללכת על בטוח כי הם לא ממש יודעים מה הם אוהבים, והתפקיד שלי במקרה הזה הוא לעשות תחקיר ולשמוע את הסיפור שלהם", מסבירה שירלי. "חלק מהתהליך הוא לתרגם את רצון הלקוחות לחומרים וצבעים, ובעיקר להביא את האנרגיות שלהם לעיצוב".

הדרישה החשובה ביותר בשיפוץ הדירה הייתה להוסיף חדר חמישי ושירותי אורחים, וזאת מבלי לפגוע בכל שאר הפונקציות. כדי לעמוד במשימה המאתגרת של תוספת החדר, הוחלט לבטל את מקלחת ההורים ואת חדר הארונות ולהפוך אותם לחדר רחצה גדול שישרת את כל בני הבית. בזכות מהלך זה, ניתן היה לבטל את חדר הרחצה הכללי שהיה במקור, ולהסב אותו לחדר שינה נוסף. באשר לשירותי האורחים, הם שולבו בחלל שנוצר בין חדר השינה החדש לבין פינת אוכל.

מלבד תוספת החדר, הדיירים ביקשו להקדיש תשומת לב למטבח ולסלון, ולתכנן מקומות אחסון רבים. מבחינת הסגנון, הדירה כולו עוצבה בצבעוניות של שחור ולבן, בשילוב עץ בהיר.

עם הכניסה לאזור הסלון, מבחינים מיד בקיר טלוויזיה דומיננטי אך עדין. הקיר צבוע בגוון של קירות הבית, אך פסי הניתוק השחורים שמשובלים בו הופכים אותו לייחודי. בסמוך לקיר תוכנן מזנון בנגרות אישית, הממשיך את הדוגמה של הקיר ומעניק תחושה של רצף וחיבור. אלמנט מעניין נוסף באזור הציבורי הוא הקיר של פינת האוכל, שחופה באריחים של 120X120 ונותן מראה נקי לחלל.

קונספט השחור-לבן ממשיך גם אל חדרי השינה. צבעים אלה חוזרים בין היתר בטפטים, בגופי התאורה ובתמונות. עיצוב חדרי הילדים היה מבוסס על שיח משותף והקשבה הדדית, ובחירת הצבעים והחומרים נעשתה ביחד איתם.
שיפוץ הדירה ארך כתשעה חודשים, והסתיים במרץ 2020 – בדיוק עם פרוץ הקורונה. "אני לא אשכח שהלקוחה אמרה לי 'אם כבר להיות בסגר אז אין מאושרת ממני להיות בבית כמו שלי'", מספרת שירלי לאובר. המעצבת מוסיפה כי האתגר הגדול ביותר בפרויקט היה לעמוד בכל הדרישות מבלי לחרוג מהתקציב המוגבל. "פשוט זה לא היה אבל השתדלתי", היא אומרת. "הסיפוק הגדול הוא שלמרות תוספת חדר הילדים ושירותי האורחים הבית נראה מרווח וגדול וגם מאוד פונקציונאלי".

רשימת ספקים חלקית:
מטבח – סמל מטבחים
נגרות– נגריית דפני
ריהוט חדרי ילדים – רהיטי דורון
דלתות פנים – חמדיה
תאורה – צחר תאורה
שטיחים – צמר שטיחים
מיזוג – אורן מיזוג
עבודות גבס – ארקדי נסימוב
אלומיניום – אלום המדינה
וילונות – הירש

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת פנטהאוז מודרנית בעיר הגדולה


עם שיפוץ מקיף, דירת הפנטהאוז התל אביבית הזאת הפכה ממקום מוזנח לבית מודרני, נעים ומרשים

עיצוב דירות

עושה עניין: פנטהאוז בעיצוב דרמטי


עם צבעוניות כהה, קו עיצוב דרמטי ואמנות מקורית, דירת הפנטהאוז הזאת מעוררת רושם בכל מי שרק נכנס אליה

עיצוב דירות

נס ציונה פינת תל אביב: דירה צעירה בסגנון אורבני


הדירה הזאת אמנם ממוקמת בנס ציונה, אבל נהנית מסגנון אורבני חי ושוקק בהשראת העיר הגדולה

עיצוב דירות

מכל הבא ליד: סגנון אקלקטי למשפחה צעירה


זוג בתחילת דרכו רכש דירת קבלן דרך מחיר למשתכן וביקש לעצב אותה בסגנון אקלקטי ובגוונים עדינים של פסטל

תגובות

מקסים ! מאיפה הטפט שחור לבן בחדר ההורים?

אהבתי את העיצוב לאורך כל הבית הצילום מושלם

כתיבת תגובה