לכל אחד מהחגים יש את הארוחה המסורתית שלו, מכולם, סדר פסח, תופס את המקום הראשון. השנה יתכן שאתם כבר מסודרים ויודעים בדיוק מה יהיה, בכל זאת כדאי לכם לדעת כמה דברים על עיצוב פינות אוכל. כי אם אתם נוהגים לערוך שולחן חגיגי לעיתים קרובות או רק פעם או פעמיים בשנה, זו הכתבה עבורכם. בכללי, שני דברים מנוגדים קרו לפינת האוכל בשנים האחרונות, מצד אחד, היא הצטמצמה ובבתים מסוימים אפילו נעלמה, זאת בעקבות כניסתו של האי ודלפק האכילה למסורת העיצוב המקומית . בניגוד לכך, בדומה לתרבויות בחו"ל, פינת האוכל קיבלה מעמד של חדר. בשונה מהקלאסיקה שהייתה בעבר, היום, במראה העכשווי, גם בחדר האוכל בולטת הפתיחות שאינה פוגעת בסגנון של אופן ספייס. בין שני אלה, פינות האוכל ממשיכות להוות גורם עיצובי משמעותי שמתחבר למטבח או לסלון ולעיתים מהווה את החולייה שמחברת בין השניים.
פינת אוכל במרחב שבין המטבח לסלון
במרכז העניינים
ממש במרכז הבית, בין המטבח לסלון ובין החצר האחורית והפטיו. פינת האוכל האוכל עוצבה בגוונים בחומרים שמבליטים אותה כיחידה בפני עצמה. המרחב הגדול שסביבה מאפשר לקיים ארוחות בכל עת בלי הרבה הכנות מקדימות.
לתשומת לב, בתמונת שער יש שיבולת להוספת עיצוב... שיבולים של 5 מיני דגן (חיטה שעורה שיבולת שועל וכוסמת) נחשבים לחמץ במגע עם מים!!!