
בחירות 2019 בעיצוב הבית // בחירות 2019: תוצאות האמת בעיצוב הבית
בחירות 2019: תוצאות האמת בעיצוב הבית
קבלו את תוצאות האמת של נבחרת החלומות של בניין ודיור לעיצוב הבית 2019, מהפך נרשם בחללים השונים, סלון, מטבח, חדר ילדים, חדר שינה, חדרי רחצה, גינה וחצר – קבלו את המנצחים הגדולים שלנו
מאת: צילום:
"בניין ודיור" גאים להציג את פרויקט הבחירות הגדול בעיצוב הבית. שלחנו את המערכת שלנו לחשוב טוב טוב איזה פתק לשים בקלפי והם חזרו אלינו עם רשימת מועמדים מרשימה לחללי הבית השונים. במהלך השבועיים העלנו את המתמודדים השונים וכעת נסגרו הקלפיות ואנחנו יותר מגאים להציג את הנבחרת השלמה שלנו לעיצוב הבית 2019. כי אנחנו מאמינים שהשינוי מתחיל מבפנים, מעיצוב הפנים.
לכל המועמדים בכל החללים – הקליקו כאן
בסלון: קודם כל תהיי פרקטיים | לימור קלר
לכל אחד צורת החיים שלו, המטלות, האהבות והעדפות שלו, ולכן כשמעצבים סלון, הכי חשוב להתאים אותו לאנשים המתגוררים בו. ייתכן שהנוף הנשקף מהחלון הוא אחד המרהיבים בעיר או בכפר, אבל אם חשובה לנו הטלוויזיה, לא נוכל למקם את הספה מול הנוף, אלא מול קיר הטלוויזיה. כשילד קטן משחק בסביבת אזור האירוח, רצוי ליצור עבורו פינת משחק או לפחות משטח פנוי כדי שיוכל לשנע לשם את המשחקים שלו. זוהי התאמת צרכים, והשלב הראשוני ממנו יש להתחיל לתכנן את הסלון. כל השאר יבואו אחר כך.
חשוב לבחור את מיקום הספה צילום: Dallin Hassard on Unsplash
במטבח: שחור עולה, תהיו אמיצים | אודליה ברזילי
המטבח השחור נוכח כאן כבר לא מעט זמן. כבר לפני 10 שנים עיצבתי ללקוחה מטבח שחור. זו הייתה בהחלט אמירה, לרגע אחד גם אני נלחצתי, חששתי שאולי זה דומיננטי מידי, שכנראה מהר מאוד זה יימאס והטרנד "יצא מהאופנה". לשמחתי, הופתעתי! מאז הצבע השחור במטבח קיבל נוכחות חזקה יותר והיום ניתן לראות אותו בהמון בתים ובגימורם שונים. חברות המטבחים מוציאות דגמים מיוחדים ומעוצבים ונותנים כבוד לאזור המרכזי בבית – המטבח.

בחדר השינה: רק בהיר ועץ | שירלי כץ
המצעים הלבנים מזמנים באופן מידי רוגע. ואם לא לבנים אז כמה שיותר בהירים וכמה שפחות טקסטורות וצורות משונות. אז את הפרחים, הצבעים ואת הצורות הגיאומטריות למיניהן תשאירו למקומות אחרים בבית. בחדר השינה אני בעד לבן לבן. אפילו לא שמנת).
ובנוגע לעץ, כאן אין חוכמות פרקט הוא לגמרי החומר שהכי נעים לדרוך עליו, ככה אני רוצה להתחיל את הבוקר שלי. ובמקרה הזה, יש הבדל בין למינציה לבין פרקט אמיתי, תלת שכבתי. עם שטיחון קטן לצידי המיטה או בלעדיו. בכל מקרה, אני בעד העץ, להרגיש אותו מתחת לכפות הרגליים, מצדיק את ההבדל במחיר במיוחד, כאשר מדובר בשטח קטן יחסית.




מראה רומנטי ועשיר. אדריכל טל אוחיון בשיתוף סטודיו חזק. צילום: עודד סמדר

אי של שקט בתוך המולת הרחוב. כרכום עיצוב נוף, מעצבת פנינית שרת אזולאי. צילום: עמית גירון
תגובות
ישראלית פשוטה ורגילה
עושר ועושר
המדור שלכם מתיחס לקוראיו כאילו כולנו עתירי ממון, חומרים יקרים, פרקטים מעץ מלא, גם בחדרי ילדים, דירות מרווחות עם מרפסות במקרה הפחות טוב, ובתים בודדים במליוני שקלים במקרה הטוב יותר. איפה כל דירות השיכון בנות 50 ו-60 השנים שאזרחי ישראל עדיין מתגוררים בהן, עם שלושה ילדים, בשמונים מ"ר, תקראו שוב את הכתבה עם התמונות הנעימות, היחפות והנעימות ותגידו האם זה הגיוני? אתם גורמים לתסכול לכל מאות אלפי האנשים אשר אינם יכולים להרשות לעצמם לישם את כל העצות הנהדרות שלכם. לאלה שיכולים לרכוש כל טוב, אין בעייה לקחת מעצבים ולהנות.