בניין ודיור

עיצוב בתים פרטיים  //  עיר או כפר? לא צריך לבחור

עיר או כפר? לא צריך לבחור

המשפחה על בית במראה כפרי אך מעודכן, אשר ישלב בין שני הסגנונות וייצור תחושה חמימה ומזמינה, וכל זאת- בלב תל אביב

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

  

הדיירים: זוג + 3 ילדים

המיקום: תל אביב

השטח: 125 מ"ר

התקציב: 350,000 ₪

אדריכלות, עיצוב פנים והום סטיילינג: שי דוד

 

 

בית משפחתי המאכלס בני זוג מתחום ההייטק ושלושת ילדיהם ושוכן בעיר הגדולה תל אביב, תוכנן מחדש והותאם לצרכיהם של בני המשפחה. היות ומדובר בדירת קבלן שכבר חולקה לחדרים, עלה צורך בתכנון מחדש של החללים. העיצוב החדש משלב שימוש בפרקט עץ, ריהוט בהיר לצד פריטי נגרות ייחודיים בצבעוניות בהירה, אשר יוצרים יחד מראה מרגיע המשלב בהרמוניה בין תחושה כפרית וחמימה לצד סגנון מעודכן וצעיר. בתום תהליך התכנון והעיצוב הצליח האדריכל לספק מענה לחלום העיצובי של בעלי הבית ולהכניס חמימות לבית במראה מודרני המתאים לזוג צעיר עם ילדים. התוצאה משלבת מראה מעוצב ומוקפד לצד תחושה ביתית חמימה ומזמינה.

 מראה מעוצב ומוקפד לצד תחושה ביתית חמימה ומזמינה

  

המטבח חובר בין חדר השירות לסלון ופינת האוכל. החיבור נעשה בעזרת קיר נגרות אשר יצר קשר וחיבור בין החללים השונים ויצר זרימה בחלל. בסמוך לאזור פינת האוכל ממוקם קיר דקורטיבי המשמש גם כספרייה. 

 
מוצרי חשמל למטבח: גגנאו

 היות ומדובר בדירת קבלן שכבר חולקה לחדרים, עלה צורך בתכנון מחדש של החללים

 

נגרות בצבעוניות בהירה לצד משטחי עבודה כהים המספקים תוספת עניין

 

תהליך העבודה התאפיין בשיתוף פעולה פורה ונעים בין האדריכל לבין דיירי הבית, מה שהוביל למקסימום הצלחה בתוצאה הסופית. כבר ברגע קבלת המפתח לדירה העלה האדריכל בפני הדיירים מספר אפשרויות תכנון לדירה, ויחד הגיעו שני הצדדים לתוכנית המשלבת את כל צרכיהם ויוצרת את בית החלומות הפרטי שלהם. בסלון נבחרו רהיטים בצבעי אדמה, במטרה לחזק את הקשר שבין הסגנון הכפרי למראה עדכני וצעיר. ויטרינות בצבע כחול עמוק שולבו במטרה לספק תוספת צבע מפתיעה. 

 

בסלון נבחרו רהיטים בצבעי אדמה, במטרה לחזק את הקשר שבין הסגנון הכפרי למראה עדכני וצעיר

 

המטבח חובר בין חדר השירות לסלון ופינת האוכל, באמצעות קיר נגרות היוצר זרימה בחלל

 

הקיר הדקורטיבי הממוקם בסמוך לאזור פינת האוכל משמש גם כספרייה

 

וטרינות בצבע כחול עמוק נבחרו במטרה לספק תוספת צבע מפתיעה

 

נגרות: כץ נגרים

 

חדר השינה הראשי מתפקד כסוויטה גדולה, אשר נוצרה באמצעות חיבור בין שני חדרים. פעולה זו נעשתה במטרה לייצר קו ישר בסלון ובחדרים ולהשתמש בגובה החלל במלואו וכך למנוע הנמכות תקרה בסלון. הכניסה לחדר הרחצה עוברת דרך שתי דלתות גבוהות אשר מייצרות כניסה דרמטית, המזכירה בתים עתיקים בלונדון. דלתות אלה משתלבות לצד מראה הסוויטה הכללי ותורמות לעושר העיצובי. את ארונות האחסון ייצר המעצב בגובה של 140 ס"מ, ועליכם מונחת הטלוויזיה לצד אקססוריז ופריטי נוי שונים. גובה זה תרם לתחושת מרחב ומראה אוורירי בחלל, בניגוד לארון מגובה רצפה ועד תקרה, אשר עלול היה ליצור מראה עמוס וכבד.

 

יחידת ההורים תוכננה כסוויטה גדולה אשר נוצרה באמצעות חיבור בין שני חדרים

 

שימוש בפרקט עץ, ריהוט בהיר לצד פריטי נגרות ייחודיים בצבעוניות בהירה, אשר יוצרים יחד מראה מרגיע ותחושה כפרית וחמימה לצד סגנון מעודכן וצעיר

 

  את ארונות האחסון ייצר המעצב בגובה של 140 ס"מ, גובה אשר תרם לתחושת מרחב ומראה אוורירי בחלל

 

 הכניסה לחדר הרחצה עוברת דרך שתי דלתות גבוהות אשר מייצרות כניסה דרמטית המזכירה בתים עתיקים בלונדון

 

השימוש בצבעוניות בהירה ומעודנת ממשיך גם בתוך חדר הרחצה 

 

 יחידת נגרות בעץ במראה טבעי כפרי יוצרת מראה עשיר ומעניין

 

המעצב מעניק טיפ לקוראים: בדירות קבלן עדיף תמיר לקבל מפתח לדירה ורק לאחר מכן להתחיל בתהליך השיפוץ עצמו. מדובר בהחלטה אשר מאפשרת יותר חופש פעולה ומסייעת לחסוך בעלויות.

 

רשימת ספקים חלקית:
נגרות: כץ נגרים
מוצרי חשמל למטבח:גגנאו
מוצרי חשמל למטבח: גגנאו

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

גבירותיי ורבותיי: מהפך!


כשמסתכלים על הבית הזה אי אפשר בכלל לדמיין איך הוא נראה רק לפני מספר חודשים, הצטרפו לסיור במהפך של הבית שהפך מזקן ועייף לצעיר ושיקי

עיצוב בתים פרטיים

זה לא פרובאנס, זה ממש כאן


זוג צעיר ושלושת ילדיהם זכו לבית חלומותיהם הממוקם בנחלה המשפחתית בלב עמק יזרעאל. הבית מוקף בנוף העמק המרהיב ובאווירה פסטורלית טובלת בירוק, וכל זאת תוך שמירה על פרטיות והפרדה בין שתי המשפחות בנחלה

עיצוב בתים פרטיים

עיר או כפר? לא צריך לבחור


המשפחה על בית במראה כפרי אך מעודכן, אשר ישלב בין שני הסגנונות וייצור תחושה חמימה ומזמינה, וכל זאת- בלב תל אביב

עיצוב בתים פרטיים

שיק קז'ואלי ובלתי מתאמץ בלב רמת השרון


הבית תוכנן מחדש במטרה לייצר מראה מוקפד ומעוצב תוך שמירה על אווירה חמימה ומזמינה. התוצאה היא הרמוניה ייחודית של צבעים, טקסטורות וחומרים היוצרת מראה עשיר וססגוני

תגובות

זה רק אני שרואה את הספה בצבע אפור בהיר ורק בתמונה אחת בצבע חמרה .מה זה?

בהתחלה הוצגה האמבטיה עם קיר הזכוכית. נכתב, שמשמאל לאסלה או מעל יש דלת סתרים, מישהו ראה אותה ?

עיצוב מהמם. אם כי אני חושבת שהצילומים הגדילו מעט יותר את הבית. אבל, טוב טעם, צבעוני חי. ממש מקסיןם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *