כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(12) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(797) "

הדיירים: זוג
המיקום: זכרון יעקב
השטח: 210 מ"ר
אדריכלות: זיו אריוב
עיצוב פנים והום סטיילינג: חלי ישראלי

בני זוג בפרק ב' של חייהם רכשו בית חדש בשכונה חדשה בזכרון יעקב. השניים פנו אל מעצבת הפנים חלי ישראלי מיד עם הרכישה כדי שתסייע להם עם תהליך התכנון והעיצוב. המעצבת מספרת שהצורך לבנות בית משל עצמם כבר בער בבני הזוג, והם היו מגובשים מאד בטעמם וברצונם לעצב בית חמים בסגנון כפרי.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/1-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/2-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(675) "

הבית כולל שתי קומות מגורים ומרתף, והאתגר המרכזי בתהליך העיצוב היה לחבר בין החללים השונים בבית וליצור מעבר נוח. במיוחד היה חשוב לקשר בין המטבח לסלון שנמצאים בשני מפלסים שונים.
בקשה נוספת של בני הזוג הייתה ליצור כמה שיותר חלונות ופתחים כדי לאפשר כניסה של אור ולחשוף את הנוף המהמם שנשקף עד הים. עם זאת, היה להם חשוב שהחלונות לא יבואו על חשבון תחושת האינטימיות והפרטיות.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/3-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/3ב.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(495) "

המטבח בבית מעוצב בסגנון כפרי. כדי לא ליצור עומס, הוחלט ללכת שם על גוונים עדינים של שמנת, כחול עמוק ועץ בהיר. המטבח בנוי בצורת ח' ובמרכזו יש אי המשמש כמשטח עבודה נוסף ומתאים גם לישיבה. מרבית מקומות האחסון במטבח הם סגורים, אך לצד התנור תלויה שידת מתכת קטנה המיועדת לתבלינים.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/4-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/5-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(690) "

הסגנון הכפרי ממשיך גם אל הסלון, ומקבל ביטוי בריצוף וברהיטים. הספה שנבחרה לסלון היא בצבע לבן, ומולה הוצבה כורסא ירוקה עם הדום תואם. רהיטים אלה משתלבים היטב עם רצפת האבן, ומתחברים גם לגופי התאורה שנבחרו לחלל זה.
בסמוך לסלון נמצא גרם המדרגות המוביל אל הקומה העליונה. במקום לבחור במעקה שגרתי, החליטה המעצבת למקם לצד המדרגות ספריית ברזל שמשמשת גם כמקום אחסון וגם כאלמנט דקורטיבי.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/6-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/7-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(748) "

חדר השינה, המפלט של בני הזוג, עוצב גם הוא בסגנון כפרי חמים. החלונות הבלגיים שנקבעו בו משתלבים היטב בעיצוב ומשווים לחלל אווירה רומנטית. החדר תוכנן כך שיהיה לא רק יפה, אלא גם נוח, והוא כולל מיטה שעוצבה במיוחד עבור בני הזוג ושפע של מקומות אחסון.
בסיומו של תהליך העיצוב, מעצבת הפנים מרגישה צורך להודות לבני הזוג. "השיתוף, הבחירות והדרך הנעימה, הזכירו לי שוב למה בחרתי במקצוע של ליווי אנשים", אומרת חלי ישראלי.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/9-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/10-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/11-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/12-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  ישן חדש: בית פרטי בסגנון כפרי

ישן חדש: בית פרטי בסגנון כפרי

בית חדש בזכרון יעקב הוא הזדמנות נהדרת להפגיש בין סגנון כפרי קסום לעיצוב מדויק ומוקפד

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: עינת דקל


הדיירים: זוג
המיקום: זכרון יעקב
השטח: 210 מ"ר
אדריכלות: זיו אריוב
עיצוב פנים והום סטיילינג: חלי ישראלי

בני זוג בפרק ב' של חייהם רכשו בית חדש בשכונה חדשה בזכרון יעקב. השניים פנו אל מעצבת הפנים חלי ישראלי מיד עם הרכישה כדי שתסייע להם עם תהליך התכנון והעיצוב. המעצבת מספרת שהצורך לבנות בית משל עצמם כבר בער בבני הזוג, והם היו מגובשים מאד בטעמם וברצונם לעצב בית חמים בסגנון כפרי.

הבית כולל שתי קומות מגורים ומרתף, והאתגר המרכזי בתהליך העיצוב היה לחבר בין החללים השונים בבית וליצור מעבר נוח. במיוחד היה חשוב לקשר בין המטבח לסלון שנמצאים בשני מפלסים שונים.
בקשה נוספת של בני הזוג הייתה ליצור כמה שיותר חלונות ופתחים כדי לאפשר כניסה של אור ולחשוף את הנוף המהמם שנשקף עד הים. עם זאת, היה להם חשוב שהחלונות לא יבואו על חשבון תחושת האינטימיות והפרטיות.

המטבח בבית מעוצב בסגנון כפרי. כדי לא ליצור עומס, הוחלט ללכת שם על גוונים עדינים של שמנת, כחול עמוק ועץ בהיר. המטבח בנוי בצורת ח' ובמרכזו יש אי המשמש כמשטח עבודה נוסף ומתאים גם לישיבה. מרבית מקומות האחסון במטבח הם סגורים, אך לצד התנור תלויה שידת מתכת קטנה המיועדת לתבלינים.

הסגנון הכפרי ממשיך גם אל הסלון, ומקבל ביטוי בריצוף וברהיטים. הספה שנבחרה לסלון היא בצבע לבן, ומולה הוצבה כורסא ירוקה עם הדום תואם. רהיטים אלה משתלבים היטב עם רצפת האבן, ומתחברים גם לגופי התאורה שנבחרו לחלל זה.
בסמוך לסלון נמצא גרם המדרגות המוביל אל הקומה העליונה. במקום לבחור במעקה שגרתי, החליטה המעצבת למקם לצד המדרגות ספריית ברזל שמשמשת גם כמקום אחסון וגם כאלמנט דקורטיבי.

חדר השינה, המפלט של בני הזוג, עוצב גם הוא בסגנון כפרי חמים. החלונות הבלגיים שנקבעו בו משתלבים היטב בעיצוב ומשווים לחלל אווירה רומנטית. החדר תוכנן כך שיהיה לא רק יפה, אלא גם נוח, והוא כולל מיטה שעוצבה במיוחד עבור בני הזוג ושפע של מקומות אחסון.
בסיומו של תהליך העיצוב, מעצבת הפנים מרגישה צורך להודות לבני הזוג. "השיתוף, הבחירות והדרך הנעימה, הזכירו לי שוב למה בחרתי במקצוע של ליווי אנשים", אומרת חלי ישראלי.

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

בלי קשקושים: עיצוב מונוכרומטי בגוונים אפורים


את עיצוב הבית הזה הכתיבו המבנה המיוחד שלו, גרם המדרגות הנוכח והשימוש היצירתי בגוונים אפורים שונים

עיצוב בתים פרטיים

עיצוב עכשיו: בית פרטי בקו מודרני


מחזית המבנה, דרך החדרים, ועד לאחרון חפצי הנוי – הבית הזה מעוצב כולו בקו מודרני מוקפד

עיצוב בתים פרטיים

משולבים: סגנון מודרני בנוף כפרי


מבחוץ הבית מוקף במרחבים ירוקים של נוף הצפון, אך מבפנים הוא מעוצב בסגנון מודרני ובקו מינימליסטי

עיצוב בתים פרטיים

חם ועכשיו: מראה עדכני באווירה מזמינה


אחרי 15 שנים, החליטו הדיירים לשפץ את הבית ולהתאים אותו לצרכים הנוכחיים שלהם. בתום תהליך השיפוץ, התקבל בית חמים במראה עדכני ונקי

תגובות

חם ונעים....

מהמםםםםם! בית מקסים. בחירת הצבעים- מקסימה. השילוב בין העתיק למודרני- מושלם!!!! תהנו...

כתיבת תגובה