כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(12) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(891) "

הדיירים: זוג + 2
המיקום: נס ציונה
השטח: 120 מ"ר
עיצוב פנים: מיכל גרינברג פוקס

אחרי כמה שנים בדירה, החליטו הבעלים שהגיע הזמן לרענן את עיצוב הפנים ולהתאים את המרחב לצרכים המשתנים שלהם. בפגישה הראשונה עם המעצבת מיכל גרינברג פוקס, הם הזכירו את אהבתם לעיר תל אביב, וביקשו לעצב את הדירה בסגנון אורבני וליצור בה תחושה של עיר חיה ושוקקת. הפרויקט כלל שיפוץ מלא של הדירה, לרבות התקנת פרקט, חלוקה מחודשת של החללים השונים, והתאמת פרטי נגרות לחדרי השינה.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/1-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/2-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(1041) "

המטבח המקורי בדירה היה קטן וצפוף, אך כיוון שבני הזוג אוהבים לבשל היה חשוב להם לתכנן מטבח מרווח שגם יכלול אזור ישיבה. כדי להצליח להגדיל את המטבח, היה צורך לשנות את המיקום שלו. יחד עם המעצבת הוחלט לבטל את החדר שהיה בסמוך לסלון, ולהסב את החלל כולו למטבח גדול. המטבח החדש מתוכנן בצורת ח' וכולל מקומות אחסון רבים ומשטח עבודה רחב המאפשר לשני בני הזוג לבשל יחד.

הנוכחות של המטבח מודגשות הודות לחזיתות הארונות הצבעות בגוון ירוק מעושן, והודות לקיר המחופה באריחים מעוניינים. דלפק הישיבה תוכנן במקביל לגב הספה כשהוא פונה לכיוון הסלון, כך שניתן לצפות בטלוויזיה גם בעת הישיבה במטבח.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/3-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/4-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(824) "

הסלון החדש ממוקם במרכז החלל הציבורי, ומרוהט בספה פינתית באפור בהיר, בכורסא תכלת עם קונסטרוקציה מברזל, ובשולחן מינימליסטי עם רגלי ברזל ומשטח בהיר דמוי שיש. לדברי המעצבת, בחירה זו יוצרת אווירה קלילה ומרווחת בחלל.
לפינת האוכל הסמוכה נרכש שולחן עגול עם משטח בטון ורגלי ברזל עדינות. בגב פינת האוכל יש ספריה שחורה המשמשת לספרים ופריטי נוי. השולחן והספרייה מתאימים שניהם לסגנון האורבני הנבחר, ומשתלבים היטב עם הצבעוניות ההרמונית של הדירה ועם הפרקט הכהה.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/5-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/6-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(1247) "

הדירה עוצבה ממש עם פרוץ הקורונה, ולכן הוקדשה חשיבות רבה לתכנון חדר העבודה. בחלוקת החלל החדשה, חדר העבודה תופס את מקומו של המטבח הישן. כדי ליצור תחושה של המשכיות וזרימה ולשמור על הסגנון האורבני, המעצבת עשתה שימוש בדלתות זכוכית עם פרופיל אלומיניום. חדר העבודה כולל שולחן נוח, וכן מקומות אחסון המשמשים לחפצים שונים.

יחידת ההורים טופלה גם היא במסגרת שיפוץ הדירה. במקור היה קיר שחצץ בין אזור השינה לאזור הרחצה, אך כעת הוא הוחלף במחיצת זכוכית. מחיצה זו מגדילה את החלל ומאפשרת חדירה של אור טבעי. כדי להמשיך את הסגנון האורבני של הדירה, קירות החדר נצבעו בגוון ירקרק ואילו קירות חדר הרחצה חופו באריחים בגוון בטון. את הצבעוניות הזאת מאזנים וילונות בהירים, שמעניקים ליחידה מראה מפנק, רגוע ושליו.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/7-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/8-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/9-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(1587) "

חדרי השינה הנוספים בדירה משמשים את הילדים. בחדר של הבת תוכננה נגרות בצורת ח' שבמרכזה נמצא ארון הבגדים. מצדו האחד של הארון יוצא שולחן הכתיבה, ובצדו השני יש נישה פתוחה שמשמשת כשידת לילה. החדר הזה מאופיין בצבעוניות עדינה של ורוד. בחדר של הבן תוכננה מיטת גלריה לכל רוחב הקיר, כשהחלל תחתיה משמש כאזור למשחקים ואירוח. בקיר מול המיטה ניצב ארון הכולל נישה ייעודית לעבודה.
"עבודת התכנון והעיצוב, בחירת החומרים וכל פרטי ההלבשה, הכניסו בדירה אנרגיות של חיוניות ואוירה שוקקת חיים", מספרת מעצבת הפנים. "הדירה מתאימה לאופייה של המשפחה הצעירה וגורמת לה הנאה רבה".

רשימת ספקים חלקית:
מטבח: My Kitchen
חללים רטובים: חרש קרמיקה
תאורה: תומס תאורה
ריהוט: אסף רהיטי איכות
נגרות: איתי עסיס – עיצובים מהטבע
וילונות ואביזרים: מצעי שרית, נס ציונה
פרקט ודלתות: Domus Nature
שטיחים: השטיח האדום, בדים TLV
מיטת גלריה: רנקו
אמנות: גלריה 1of135

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/10-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/11-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/12-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  נס ציונה פינת תל אביב: דירה צעירה בסגנון אורבני

נס ציונה פינת תל אביב: דירה צעירה בסגנון אורבני

הדירה הזאת אמנם ממוקמת בנס ציונה, אבל נהנית מסגנון אורבני חי ושוקק בהשראת העיר הגדולה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: אורית ארנון


הדיירים: זוג + 2
המיקום: נס ציונה
השטח: 120 מ"ר
עיצוב פנים: מיכל גרינברג פוקס

אחרי כמה שנים בדירה, החליטו הבעלים שהגיע הזמן לרענן את עיצוב הפנים ולהתאים את המרחב לצרכים המשתנים שלהם. בפגישה הראשונה עם המעצבת מיכל גרינברג פוקס, הם הזכירו את אהבתם לעיר תל אביב, וביקשו לעצב את הדירה בסגנון אורבני וליצור בה תחושה של עיר חיה ושוקקת. הפרויקט כלל שיפוץ מלא של הדירה, לרבות התקנת פרקט, חלוקה מחודשת של החללים השונים, והתאמת פרטי נגרות לחדרי השינה.

המטבח המקורי בדירה היה קטן וצפוף, אך כיוון שבני הזוג אוהבים לבשל היה חשוב להם לתכנן מטבח מרווח שגם יכלול אזור ישיבה. כדי להצליח להגדיל את המטבח, היה צורך לשנות את המיקום שלו. יחד עם המעצבת הוחלט לבטל את החדר שהיה בסמוך לסלון, ולהסב את החלל כולו למטבח גדול. המטבח החדש מתוכנן בצורת ח' וכולל מקומות אחסון רבים ומשטח עבודה רחב המאפשר לשני בני הזוג לבשל יחד.

הנוכחות של המטבח מודגשות הודות לחזיתות הארונות הצבעות בגוון ירוק מעושן, והודות לקיר המחופה באריחים מעוניינים. דלפק הישיבה תוכנן במקביל לגב הספה כשהוא פונה לכיוון הסלון, כך שניתן לצפות בטלוויזיה גם בעת הישיבה במטבח.

הסלון החדש ממוקם במרכז החלל הציבורי, ומרוהט בספה פינתית באפור בהיר, בכורסא תכלת עם קונסטרוקציה מברזל, ובשולחן מינימליסטי עם רגלי ברזל ומשטח בהיר דמוי שיש. לדברי המעצבת, בחירה זו יוצרת אווירה קלילה ומרווחת בחלל.
לפינת האוכל הסמוכה נרכש שולחן עגול עם משטח בטון ורגלי ברזל עדינות. בגב פינת האוכל יש ספריה שחורה המשמשת לספרים ופריטי נוי. השולחן והספרייה מתאימים שניהם לסגנון האורבני הנבחר, ומשתלבים היטב עם הצבעוניות ההרמונית של הדירה ועם הפרקט הכהה.

הדירה עוצבה ממש עם פרוץ הקורונה, ולכן הוקדשה חשיבות רבה לתכנון חדר העבודה. בחלוקת החלל החדשה, חדר העבודה תופס את מקומו של המטבח הישן. כדי ליצור תחושה של המשכיות וזרימה ולשמור על הסגנון האורבני, המעצבת עשתה שימוש בדלתות זכוכית עם פרופיל אלומיניום. חדר העבודה כולל שולחן נוח, וכן מקומות אחסון המשמשים לחפצים שונים.

יחידת ההורים טופלה גם היא במסגרת שיפוץ הדירה. במקור היה קיר שחצץ בין אזור השינה לאזור הרחצה, אך כעת הוא הוחלף במחיצת זכוכית. מחיצה זו מגדילה את החלל ומאפשרת חדירה של אור טבעי. כדי להמשיך את הסגנון האורבני של הדירה, קירות החדר נצבעו בגוון ירקרק ואילו קירות חדר הרחצה חופו באריחים בגוון בטון. את הצבעוניות הזאת מאזנים וילונות בהירים, שמעניקים ליחידה מראה מפנק, רגוע ושליו.

חדרי השינה הנוספים בדירה משמשים את הילדים. בחדר של הבת תוכננה נגרות בצורת ח' שבמרכזה נמצא ארון הבגדים. מצדו האחד של הארון יוצא שולחן הכתיבה, ובצדו השני יש נישה פתוחה שמשמשת כשידת לילה. החדר הזה מאופיין בצבעוניות עדינה של ורוד. בחדר של הבן תוכננה מיטת גלריה לכל רוחב הקיר, כשהחלל תחתיה משמש כאזור למשחקים ואירוח. בקיר מול המיטה ניצב ארון הכולל נישה ייעודית לעבודה.
"עבודת התכנון והעיצוב, בחירת החומרים וכל פרטי ההלבשה, הכניסו בדירה אנרגיות של חיוניות ואוירה שוקקת חיים", מספרת מעצבת הפנים. "הדירה מתאימה לאופייה של המשפחה הצעירה וגורמת לה הנאה רבה".

רשימת ספקים חלקית:
מטבח: My Kitchen
חללים רטובים: חרש קרמיקה
תאורה: תומס תאורה
ריהוט: אסף רהיטי איכות
נגרות: איתי עסיס – עיצובים מהטבע
וילונות ואביזרים: מצעי שרית, נס ציונה
פרקט ודלתות: Domus Nature
שטיחים: השטיח האדום, בדים TLV
מיטת גלריה: רנקו
אמנות: גלריה 1of135

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת פנטהאוז מודרנית בעיר הגדולה


עם שיפוץ מקיף, דירת הפנטהאוז התל אביבית הזאת הפכה ממקום מוזנח לבית מודרני, נעים ומרשים

עיצוב דירות

עושה עניין: פנטהאוז בעיצוב דרמטי


עם צבעוניות כהה, קו עיצוב דרמטי ואמנות מקורית, דירת הפנטהאוז הזאת מעוררת רושם בכל מי שרק נכנס אליה

עיצוב דירות

נס ציונה פינת תל אביב: דירה צעירה בסגנון אורבני


הדירה הזאת אמנם ממוקמת בנס ציונה, אבל נהנית מסגנון אורבני חי ושוקק בהשראת העיר הגדולה

עיצוב דירות

מכל הבא ליד: סגנון אקלקטי למשפחה צעירה


זוג בתחילת דרכו רכש דירת קבלן דרך מחיר למשתכן וביקש לעצב אותה בסגנון אקלקטי ובגוונים עדינים של פסטל

תגובות

מקסים גם אני אשמח לדעת מי עשה את הדלת הזכןכית במקלחת ההורים

שלום אשמח לדעת מי עשה את הדלת זכוכית הזזה למקלחת הורים

כתיבת תגובה