כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(15) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(978) "

הדיירים: זוג + 3 בנות
המיקום: גני תקווה
השטח: 200 מ"ר + מרפסות 50 מ"ר
עיצוב פנים: טל מאיו הלוי

רופא ומרפאה בעיסוק בשנות הארבעים לחייהם רכשו דירת פנטהאוז חדשה בגני תקווה, וביקשו להתאים אותה עבורם ועבור שלוש בנותיהם. מעצבת הפנים טל מאיו הלוי סייעה להם לבצע שינויים בדירה ולעצב אותה לפי טעמם. השינויים כללו, בין היתר, הוספה של חצי חדר לדירה, שדרוג חדרי הרחצה ותכנון מחודש של יחידת ההורים. באשר לסגנון, הוחלט ללכת על עיצוב דרמטי וליצור בדירה אווירה יוקרתית, אך עם זאת לשמור אותה נעימה ומזמינה.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/1-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/2-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(752) "

החלל המרכזי של הדירה תוכנן כך שהוא יהיה מרווח, פונקציונלי ומואר. בשביל ליצור רושם ולהעצים את העיצוב הדרמטי, הצבעוניות שנבחרה לאזור זה נעה על גוונים שונים של אפור ושחור. כדי לאזן את החלל, המעצבת דאגה לשלב נגיעות של כחול, לבן וטורקיז. נגיעות אלה מופיעות בדלפק המטבח, בכריות בסלון וכן בתמונה מקורית שהוזמנה מהאמן אלירן גלילי ותלויה בסמוך לפינת האוכל. הפרקט שעשוי מאלון מולבן, תורם גם הוא להארת החלל וליצירת הרמוניה.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/3-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/4-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/5-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(1066) "

כיוון שהסלון, פינת האוכל והמטבח יושבים בחלל אחד, הם מעוצבים באותו קו. כך למשל, הנגרות במטבח מהווה המשך של הקיר הסמוך לפינת האוכל. לבקשת הדיירים, המטבח כולל משטח עבודה גדול, ודלפק עם שישה מקומות ישיבה, המתאים לארוחות יומיומיות של בני הבית. ליצירת מראה ייחודי, המעצבת דאגה לשלב בחלל הציבורי אלמנטים מקוריים, כמו שעון קיר שהיא עיצבה בעצמה. שעון זה תופס את תשומת הלב של כל מי שנכנס לדירה.

את אזור האירוח של הדירה משלימה מרפסת גדולה הנפרשת על פני 50 מ"ר, שאליה ניתן לצאת דרך הסלון. כיוון שהלקוחות לא אוהבים הרבה צמחייה, המרפסת קושטה עם חפצי נוי שונים שנבחרו בקפידה, ורוצפה באריחי דק נעימים.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/6-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/7-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/8-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(1593) "

אל אזור החדרים של הבית מגיעים דרך מסדרון ארוך. כדי להכניס עניין במסדרון, החליטו המעצבת והדיירים להפוך אותו לסוג של גלריה. לכל אורכו נתלו תמונות עגולות בהזמנה אישית, ובקצה שלו הותקנה מראה גדולה שבה משתקף השעון הייחודי שתלוי בסלון.

במקור כללה הדירה חמישה חדרים, אך בזכות ביטול של חדר השירות, תוכנן חצי חדר נוסף שמשמש כחדר העבודה של אב המשפחה. הכניסה לחדר זה נעשית דרך דלת נסתרת שמוטמעת בקיר הסמוך לפינת האוכל. יתר החדרים משמשים את ההורים והבנות. ביחידת ההורים, ביקשו הדיירים ליצור הפרדה בין אזור השינה לאזור הרחצה, וכן לתכנן מקומות אחסון רבים. החדר כולל ארון בגדים גדול וארון נוסף שבו משולבת פינת עבודה עבור אם המשפחה. הסגנון של יחידת ההורים ממשיך את העיצוב הדרמטי של החלל המרכזי והמסדרון, וגם בו שולטים אותם צבעים. המיטה הוזמנה לפי מידה, ואפילו המצעים נתפרו בהזמנה אישית לפי התכנון של המעצבת. הקיר מאחורי המיטה חופה בטפט בטקסטורת בד, והוא כולל אלמנט נגרות מרחף עם תאורה נסתרת.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/9-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/10-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/11-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/12-4.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [12]=> array(4) { ["text"]=> string(952) "

בניגוד לקו העיצוב הדרמטי שמאפיין את הדירה, החדרים של הבנות עוצבו בסגנון רגוע. חלק מהרהיטים שם הועברו מהדירה הקודמת והועצמו על ידי צבע ותוספת של אקססוריז.

החדרים הרטובים טופלו גם הם במסגרת עיצוב הדירה. בחדר הרחצה של ההורים הוחלפו האריחים הסטנדרטיים באריחים גדולים ומרשימים, ובמקום האמבטיה תוכנן מקלחון גדול ומפנק. כדי להכניס עניין באריחי הקרמיקה הלבנים והסטנדרטים, שולבה בחדר הרחצה תמונה בגוונים כהים עם דוגמה של נוצה. האריחים בחדר הרחצה של הבנות הוחלפו גם הם באריחים גדולים, וגם שם שולבו תמונות שמכניסות אופי ושמחה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/13-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [13]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/14-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [14]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/15-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  עושה עניין: פנטהאוז בעיצוב דרמטי

עושה עניין: פנטהאוז בעיצוב דרמטי

עם צבעוניות כהה, קו עיצוב דרמטי ואמנות מקורית, דירת הפנטהאוז הזאת מעוררת רושם בכל מי שרק נכנס אליה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: עמוס אורן


הדיירים: זוג + 3 בנות
המיקום: גני תקווה
השטח: 200 מ"ר + מרפסות 50 מ"ר
עיצוב פנים: טל מאיו הלוי

רופא ומרפאה בעיסוק בשנות הארבעים לחייהם רכשו דירת פנטהאוז חדשה בגני תקווה, וביקשו להתאים אותה עבורם ועבור שלוש בנותיהם. מעצבת הפנים טל מאיו הלוי סייעה להם לבצע שינויים בדירה ולעצב אותה לפי טעמם. השינויים כללו, בין היתר, הוספה של חצי חדר לדירה, שדרוג חדרי הרחצה ותכנון מחודש של יחידת ההורים. באשר לסגנון, הוחלט ללכת על עיצוב דרמטי וליצור בדירה אווירה יוקרתית, אך עם זאת לשמור אותה נעימה ומזמינה.

החלל המרכזי של הדירה תוכנן כך שהוא יהיה מרווח, פונקציונלי ומואר. בשביל ליצור רושם ולהעצים את העיצוב הדרמטי, הצבעוניות שנבחרה לאזור זה נעה על גוונים שונים של אפור ושחור. כדי לאזן את החלל, המעצבת דאגה לשלב נגיעות של כחול, לבן וטורקיז. נגיעות אלה מופיעות בדלפק המטבח, בכריות בסלון וכן בתמונה מקורית שהוזמנה מהאמן אלירן גלילי ותלויה בסמוך לפינת האוכל. הפרקט שעשוי מאלון מולבן, תורם גם הוא להארת החלל וליצירת הרמוניה.

כיוון שהסלון, פינת האוכל והמטבח יושבים בחלל אחד, הם מעוצבים באותו קו. כך למשל, הנגרות במטבח מהווה המשך של הקיר הסמוך לפינת האוכל. לבקשת הדיירים, המטבח כולל משטח עבודה גדול, ודלפק עם שישה מקומות ישיבה, המתאים לארוחות יומיומיות של בני הבית. ליצירת מראה ייחודי, המעצבת דאגה לשלב בחלל הציבורי אלמנטים מקוריים, כמו שעון קיר שהיא עיצבה בעצמה. שעון זה תופס את תשומת הלב של כל מי שנכנס לדירה.

את אזור האירוח של הדירה משלימה מרפסת גדולה הנפרשת על פני 50 מ"ר, שאליה ניתן לצאת דרך הסלון. כיוון שהלקוחות לא אוהבים הרבה צמחייה, המרפסת קושטה עם חפצי נוי שונים שנבחרו בקפידה, ורוצפה באריחי דק נעימים.

אל אזור החדרים של הבית מגיעים דרך מסדרון ארוך. כדי להכניס עניין במסדרון, החליטו המעצבת והדיירים להפוך אותו לסוג של גלריה. לכל אורכו נתלו תמונות עגולות בהזמנה אישית, ובקצה שלו הותקנה מראה גדולה שבה משתקף השעון הייחודי שתלוי בסלון.

במקור כללה הדירה חמישה חדרים, אך בזכות ביטול של חדר השירות, תוכנן חצי חדר נוסף שמשמש כחדר העבודה של אב המשפחה. הכניסה לחדר זה נעשית דרך דלת נסתרת שמוטמעת בקיר הסמוך לפינת האוכל. יתר החדרים משמשים את ההורים והבנות. ביחידת ההורים, ביקשו הדיירים ליצור הפרדה בין אזור השינה לאזור הרחצה, וכן לתכנן מקומות אחסון רבים. החדר כולל ארון בגדים גדול וארון נוסף שבו משולבת פינת עבודה עבור אם המשפחה. הסגנון של יחידת ההורים ממשיך את העיצוב הדרמטי של החלל המרכזי והמסדרון, וגם בו שולטים אותם צבעים. המיטה הוזמנה לפי מידה, ואפילו המצעים נתפרו בהזמנה אישית לפי התכנון של המעצבת. הקיר מאחורי המיטה חופה בטפט בטקסטורת בד, והוא כולל אלמנט נגרות מרחף עם תאורה נסתרת.

בניגוד לקו העיצוב הדרמטי שמאפיין את הדירה, החדרים של הבנות עוצבו בסגנון רגוע. חלק מהרהיטים שם הועברו מהדירה הקודמת והועצמו על ידי צבע ותוספת של אקססוריז.

החדרים הרטובים טופלו גם הם במסגרת עיצוב הדירה. בחדר הרחצה של ההורים הוחלפו האריחים הסטנדרטיים באריחים גדולים ומרשימים, ובמקום האמבטיה תוכנן מקלחון גדול ומפנק. כדי להכניס עניין באריחי הקרמיקה הלבנים והסטנדרטים, שולבה בחדר הרחצה תמונה בגוונים כהים עם דוגמה של נוצה. האריחים בחדר הרחצה של הבנות הוחלפו גם הם באריחים גדולים, וגם שם שולבו תמונות שמכניסות אופי ושמחה.

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת הפנטהאוז שהביאה את ברנינג מן לתל אביב


מה קורה כשמשלבים בין פסטיבל הברנינג מן המדברי לאמנות הפופ הצבעונית? דירת הפנטהאוז הזאת תגלה לכם את התשובה

עיצוב דירות

סגנון על זמני ושיק איטלקי בלב באר שבע


עם כל הכבוד לטרנדים חולפים, עיצוב מדויק וסגנון על זמני הם אלה שיוכיחו את עצמם לאורך שנים. ביקור בדירת קבלן אחרת

עיצוב דירות

מוכנה לכל תרחיש – דירת רווק שמתאימה גם למשפחה


גבר גרוש ביקש דירה בסגנון קלאסי שתתאים לו כרווק אבל תשמש גם את המשפחה שלו. הפתרון היצירתי שהמעצבת מצאה הוא דירה שמחולקת לשתי יחידות נפרדות

עיצוב דירות

דירת גן כפרית באמצע העיר


בין בתי הקפה והחנויות של גבעתיים, נמצאת דירת הגן החמימה הזאת, שמעניקה שקט אמיתי מהעיר ומרעשי היומיום

תגובות

כתיבת תגובה