כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור

עיצוב דירות  //  על קו הסיום נכנסה המעצבת ונתנה טאץ' סקנדינבי לדירה קבלנית

על קו הסיום נכנסה המעצבת ונתנה טאץ' סקנדינבי לדירה קבלנית

המעצבת נקראה למלאכה בשלב בו הדירה כבר היתה מרוצפת, חדרי האמבטיה היו מרוצפים ומחופים, הוזמנו ארונות אמבטיה קבלניים, ולכן ביקשו הדיירים בשלב הראשון עזרה בבחירת חומרים וצבעים למטבח, טרם ההזמנה. כשתראו את התוצאה הסופית לא תאמינו שמדובר בדירת קבלן סטנדרטית

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

הדיירים: זוג + 2 תאומים, בן ובת

מיקום: באר יעקב

שטח: 115 מ"ר

תקציב: 150,000 ש"ח

הום סטיילינג: רוית רוד

 

המעצבת נקראה למלאכה בשלב בו הדירה כבר היתה מרוצפת, חדרי האמבטיה היו מרוצפים ומחופים, הוזמנו ארונות אמבטיה קבלניים, ולכן ביקשו הדיירים בשלב הראשון עזרה בבחירת חומרים וצבעים למטבח, טרם ההזמנה. הנטיה שלהם היתה לבחור במטבח לבן, אך לאחר שהמעצבת הציגה בפניהם שילובים מעניינים אחרים הוחלט על מטבח פורמייקה בגוון אפור בשילוב שיש קיסר לבן עם גידים אפורים ואי מבוצ'ר אלון.

 

מטבח בצבע אפור שכבר בעצמו יוצר אוויר ייחודית לעומת מטבחים לבנים שהפכו לבנאליים 
 

 

רוצים גם לחשב כמה יעלה לכם לעצב או לשפץ את הבית? כנסו למחשבון השיפוצים ותקבלו את כל התשובות

 

עוד דירות מעוצבות:

מהפך בדירת פנסיונרים: יוקרתית כמו מלון חמימה כמו בית

עץ במקום קירות: עיצוב דירה תל אביבית ב-6 שבועות בלבד

עוד חוזר הניגון: מודרניות מלאת אופי לדופלקס ברמת השרון

 

 

הזוג העלה צורך באחסון לבקבוקי שתיה חריפה. קיר ריק מעל האי ואל מול הכניסה לדירה אפשר תכנון של מתקן דקורטיבי העשוי מעץ ממוחזר וברזל. השילוב של מטבח בצבעים מודרניים עם אלמנטים מעץ ממוחזר מכניס חמימות לחלל. כהשלמה לקיר השמאלי במטבח נבחרו תמונות שעשויות גם הן עץ ממוחזר.
כסאות ברזל שחורים וגופי תאורה מבטון שמשלימים את החומרים והצבעים הקיימים בחלל.
 
שילוב בין חומרים מודרניים לחומרים ממוחזרים
 
באשר לטון העיצובי שנבחר לדירה, הוא ביקש דירה מודרנית ונקיה, היא ביקשה להכניס קצת חמימות, ויחד שניהם הביעו את חיבתם לסגנון העיצוב הסקנדינבי.
בהתאמה לכך, פלטת הצבעים נשענת על שחור-לבן-אפור ועץ המאפיינים את הסגנון המבוקש, ואליהם נוספו כחול עמוק וורוד פודרה עדין.
 
פלטת צבעים סקנדינבית בשילוב עם צבעים עזים כמו הספה הכחולה
 
החלום שלה היה ספה מפנקת דו מושבית. בשל העובדה שחלל הסלון הינו בגודל סטנדרטי, ההעמדה שנקבעה היא של ספה גדולה אל מול הטלויזיה והספה הדו מושבית מימינה. בנוסף, ההחלטה להכניס אי למטבח לא השאירה מקום לפינת אוכל, ובשל העובדה כי הם ציינו שאינם מארחים הרבה סביב שולחן אוכל, הוחלט להשאיר מקום ליד דלת הכניסה והספה הגדולה, לקונסולה הנפתחת לשולחן. ההעמדה הזו ולא באלכסון אל מול הטלויזיה, הותירה מקום לקונסולה. הספה מרופדת בבד קטיפה כחול עמוק.
 
התאמת ההעמדה של הריהוט לפרופורציות של סלון סטנדרטי
 
עד אשר ירכשו קונסולה נפתחת, נבחרה קונסולת ברזל בשילוב עץ לכניסה לבית, מעליה אלמנטים עגולים מברזל שחור, הנותנים מענה לעיגול הקיים בתמונה הגדולה בסלון שהגיעה עם הדיירים מדירתם הקודמת.
 
קונסולת העץ הזמנית ומעליה העיגולים שתואמים לעיגול שבסלון
 
קיר הטלויזיה נבצבע בשני גוונים- אפור בהיר וורוד עדין בהיר, ובכך יצרו מסגרת יפה לטלויזיה. מזנון עץ בצבע שחור נותן מענה לכל צרכיהם.
 
צבעי הקיר ממסגרים את הטלוויזיה
 
חדר הילדים יועד לשני התאומים, בן ובת בני שלוש. מצד אחד קיים הרצון לייצר הרמוניה בחדר, ולשם כך נרכשו לשניהם מיטות זהות, מצד שני קיים הרצון לייצר לכל אחד מהם פינה משלו הנותנת ביטוי לאהבותיו. הוא אוהב גיבורי על והיא נסיכות וצבע ורוד. לשם ההפרדה נבחר גוון שונה לכל פינת קיר, באמצעות הצבע נוצרו תיחום ואינטימיות, כשעל כל קיר פרטי נוי מעולמו של כל אחד מהם.
 
בחדרם של התאומים כל ילד זכה לאיזור משלו
 
חדר השינה של ההורים קטן יחסית והיה צורך לשלב בו ארון קיר גדול ומיטה זוגית רחבה. בכדי להשאיר מעברים נוחים משני צידי המיטה הוחלט על מדפים מרחפים במידות מדוייקות במקום שידות הצד המקובלות. לאווירה נעימה נבחר גוון ירקרק לקיר ראש המיטה וטקסטיל מתאים.
 
חדר ההורים משרה אווירה נעימה ושלווה
 
חדר העבודה ממוקם בממ"ד. שולחן עבודה מברזל עם אביזרים המתאימים לחדר עבודה
 
חדרי האמבטיה הקבלניים נותרו בעינם בשל תקציב ולהם נעשה סטיילינג באמצעות אקססוריז.
לאמבטיית הילדים נבחר גוף תאורה בצבע צהוב וכגוון משלים מראה עם מסגרת טורקיז. פרטי הנוי ממשיכים את הצבעוניות.
 
 
 
אמבטיית ההורים אובזרה בפרטי נוי המשווים לה מראה מעוצב
 
תמונות נוספות של הדירה

 
 
 
מטבח: מטבחי אביבי
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

עוד בנושא

עיצוב דירות

עיצוב מבית סבתא: דירת דופלקס שמתאימה לאירוח


זוג בשנות ה-70 לחייו רכש דירת דופלקס מרווחת, ובחר לעצב אותה תוך מחשבה על העתיד ובאופן שיתאים לאירוח הילדים והנכדים

עיצוב דירות

עיצוב גבוה: דירת גג משופצת ושמחה


הדיירים רכשו דירת גג בת ארבע שנים, וביקשו להתאים אותה לצורכיהם ולטעמם. בסיום תהליך שיפוץ שארך כשלושה חודשים, התקבלה הדירה שעליה חלמו

עיצוב דירות

המשפחה התרחבה? במקום לעבור דירה אפשר להוסיף חדר חדש


משפחה בת חמש נפשות ביקשה להוסיף חדר לדירה, כדי לאפשר לכל אחד מבני הבית מרחב פרטי משלו. בסיום השיפוץ התקבלה דירה שנהנית מתכנון מוקפד ומצבעוניות הרמונית

עיצוב דירות

עוזבים את העיר: דירת גן בעיצוב מודרני


המשפחה עברה מדירה בלב העיר לדירת גן רגועה יותר. כדי להתאים את מרחב המגורים החדש לקצב חייהם הנוכחי, הם בחרו בקו עיצוב מודרני עם שימוש נרחב באלמנטים גיאומטריים

תגובות

כתיבת תגובה