כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(9) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1534) "

גיא סירוטה הוא מעצב פנים והנדסאי אדריכלות שמתמחה בפרויקטים מכל הסוגים – מחנויות, מסעדות ומשרדים, ועד וילות ודירות יוקרה. בין היתר הוא עיצב את מסעדת הדגל של השף שגב משה ״שגבארט״ בהרצליה, וכן מספר דוכני מזון של שגב אקספרס במתחם שרונה. בימים אלה הוא עובד על המסעדה החדשה של שגב בפתח תקווה, שכוללת גם קומת הסעדה וגם קומה המיועדת לאירועי בוטיק.

בין אם מדובר בפרויקט מסחרי ובין אם בפרטי, גיא סירוטה דואג ללוות את הלקוח מהסקיצה הראשונית ועד לתלייה של התמונה האחרונה. המעצב גם מקפיד להכין פרוגרמה יסודית שתשקף את הצרכים והרצונות של הלקוח, ומלווה את התהליך בהדמיות תלת ממדיות שמסייעות בבחירה נכונה של חומרים ורהיטים. במידת הצורך, גיא גם מתכנן בעצמו חלק מהרהיטים והאלמנטים האדריכליים, כדי להבטיח לכל לקוח עיצוב שמותאם בדיוק לטעמו. "הדבר הכי חשוב הוא להיות רגיש וקשוב ללקוח", מסביר המעצב, "ולהוציא בצורה הטובה ביותר את ה'חליפה' שנתפרה עבורו".

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/1-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/2-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/3-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(892) "

אחד הפרויקטים האחרונים של גיא סירוטה הוא ה-TreeHouse – בר-מסעדה שנועד להיות מקום חם ומזמין עם אווירה קלילה. כדי להשיג זאת, המעצב החליט לקחת השראה מחצרות הבירה בבאווריה, ולשלב אלמנטים תעשייתיים ומודרניים. כך למשל, הוא השתמש בעץ שפורק ממשטחים כדי ליצור חיפוי קיר, ואילו את חלון הוצאת המנות הוא הסתיר עם בלוקים חשופים. היצירתיות ממשיכה גם אל חלל השירותים, שם ניתן למצוא חביות בירה אמיתיות שמשמשות ככיורים. לדברי המעצב, השימוש בחפצים קיימים מעניק למסעדה מראה לא מתאמץ ומכניס לה הרבה אופי ועניין.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/4-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/5-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/6-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(1419) "

לצד האלמנטים האורבניים, מסעדת TreeHouse מקושטת כולה בצמחייה מטפסת ותלויה, והתקרה מחופה בכפות תמר שיוצרות תחושה של גג טבעי. נגיעה נוספת של טבע מגיעה דרך ריצוף הדק שמחפה את האזור החיצוני של המסעדה. להשלמת החמימות, גם בפנים וגם בחוץ תלויות גרילנדות עם נורות פחם, שמבטיחות לכל היושבים אווירה תוססת ושמחה, ממש כמו בחצר בווארית טיפוסית.

לדברי גיא סירוטה, אחד הרעיונות שמנחים אותו בעיצוב הוא משפט ששמע מפי האדריכל אייל שואן שאצלו עבד בתחילת דרכו. "אייל אמר שאדריכל טוב הוא כמו די.ג'יי", מספר גיא. "הרי עשו כבר כמעט הכול וקשה להמציא את הגלגל, אז החכמה היא לשלב את החומרים והאלמנטים הנכונים במינון ובזמן הנכון ובאופן שמתאים לחלל, ממש כמו מיקס שדי.ג'יי עושה עם צלילים ושירים".

לאתר של גיא סירוטה >> 

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/7-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/8-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/9-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב מקומות בילוי ופנאי  //  מכוונים את הזרקור: היכרות עם המעצב גיא סירוטה

מכוונים את הזרקור: היכרות עם המעצב גיא סירוטה

סביר להניח שכבר יצא לכם לאכול במסעדה שהוא עיצב או לקנות בחנות שהוא תכנן. עכשיו זה הזמן שתכירו את המעצב גיא סירוטה

מאת: באדיבות גיא סירוטה צילום: יואב גורין


גיא סירוטה הוא מעצב פנים והנדסאי אדריכלות שמתמחה בפרויקטים מכל הסוגים – מחנויות, מסעדות ומשרדים, ועד וילות ודירות יוקרה. בין היתר הוא עיצב את מסעדת הדגל של השף שגב משה ״שגבארט״ בהרצליה, וכן מספר דוכני מזון של שגב אקספרס במתחם שרונה. בימים אלה הוא עובד על המסעדה החדשה של שגב בפתח תקווה, שכוללת גם קומת הסעדה וגם קומה המיועדת לאירועי בוטיק.

בין אם מדובר בפרויקט מסחרי ובין אם בפרטי, גיא סירוטה דואג ללוות את הלקוח מהסקיצה הראשונית ועד לתלייה של התמונה האחרונה. המעצב גם מקפיד להכין פרוגרמה יסודית שתשקף את הצרכים והרצונות של הלקוח, ומלווה את התהליך בהדמיות תלת ממדיות שמסייעות בבחירה נכונה של חומרים ורהיטים. במידת הצורך, גיא גם מתכנן בעצמו חלק מהרהיטים והאלמנטים האדריכליים, כדי להבטיח לכל לקוח עיצוב שמותאם בדיוק לטעמו. "הדבר הכי חשוב הוא להיות רגיש וקשוב ללקוח", מסביר המעצב, "ולהוציא בצורה הטובה ביותר את ה'חליפה' שנתפרה עבורו".

אחד הפרויקטים האחרונים של גיא סירוטה הוא ה-TreeHouse – בר-מסעדה שנועד להיות מקום חם ומזמין עם אווירה קלילה. כדי להשיג זאת, המעצב החליט לקחת השראה מחצרות הבירה בבאווריה, ולשלב אלמנטים תעשייתיים ומודרניים. כך למשל, הוא השתמש בעץ שפורק ממשטחים כדי ליצור חיפוי קיר, ואילו את חלון הוצאת המנות הוא הסתיר עם בלוקים חשופים. היצירתיות ממשיכה גם אל חלל השירותים, שם ניתן למצוא חביות בירה אמיתיות שמשמשות ככיורים. לדברי המעצב, השימוש בחפצים קיימים מעניק למסעדה מראה לא מתאמץ ומכניס לה הרבה אופי ועניין.

לצד האלמנטים האורבניים, מסעדת TreeHouse מקושטת כולה בצמחייה מטפסת ותלויה, והתקרה מחופה בכפות תמר שיוצרות תחושה של גג טבעי. נגיעה נוספת של טבע מגיעה דרך ריצוף הדק שמחפה את האזור החיצוני של המסעדה. להשלמת החמימות, גם בפנים וגם בחוץ תלויות גרילנדות עם נורות פחם, שמבטיחות לכל היושבים אווירה תוססת ושמחה, ממש כמו בחצר בווארית טיפוסית.

לדברי גיא סירוטה, אחד הרעיונות שמנחים אותו בעיצוב הוא משפט ששמע מפי האדריכל אייל שואן שאצלו עבד בתחילת דרכו. "אייל אמר שאדריכל טוב הוא כמו די.ג'יי", מספר גיא. "הרי עשו כבר כמעט הכול וקשה להמציא את הגלגל, אז החכמה היא לשלב את החומרים והאלמנטים הנכונים במינון ובזמן הנכון ובאופן שמתאים לחלל, ממש כמו מיקס שדי.ג'יי עושה עם צלילים ושירים".

לאתר של גיא סירוטה >> 

עוד בנושא

עיצוב מקומות בילוי ופנאי

מכוונים את הזרקור: היכרות עם המעצב גיא סירוטה


סביר להניח שכבר יצא לכם לאכול במסעדה שהוא עיצב או לקנות בחנות שהוא תכנן. עכשיו זה הזמן שתכירו את המעצב גיא סירוטה

עיצוב מקומות בילוי ופנאי

מלון Artist: השילוב המושלם בין נופש לאמנות ישראלית


מלון בוטיק חדש ומסקרן נפתח בעיר תל אביב, ומציע הצצה לסצנת האמנות בענפה בעיר. המלון מוקדש לאמנות ישראלית מקורית, ומשלב בעיצובו יצירות של מיטב האמנים המקומיים

עיצוב מקומות בילוי ופנאי

נאמן למקור: מלון הבוטיק בכר האוס נותן חווית אירוח תל אביבית שונה


עם מבנה היסטורי, מיקום מנצח, חדרים יוקרתיים, ועיצוב שמכבד את העבר – מלון הבוטיק בכר האוס מחזיר אותנו לתל אביב של שנות העשרים בדרך הכי עכשווית שיש

עיצוב מקומות בילוי ופנאי

יוצאים החוצה: הברים החדשים, המעוצבים והכי שווים שיש


מחמארה גרוזינית ועד בר קוקטיילים בלתי שגרתי בעיצוב שלקוח מתוך אגדה - אלו הברים החדשים שאתם חייבים להכיר

תגובות

כתיבת תגובה