ספרי לנו על עצמך? איך הגעת לעולם העיצוב?
התחלתי לפני 16 שנה כארטדיירקטור במשרדי פרסום. לפני 12 שנה, לאחר שילדתי את ביתי הבכורה, יצאתי לדרך עצמאית והתחלתי למתג עסקים ואריזות מזון. משם נשאבתי לתחום עסקי המזון, המסעדות והברים. לאחר מכן, החלטתי לעבות ולהוסיף מיומנויות לארגז הכלים שלי ונרשמתי ללימודי עיצוב פנים. התחלתי לעבוד עם מסעדות ולעשות איתן את כל הדרך. החל מבחירת הקונספט למותג, דרך תהליך המיתוג עצמו ועד עיצוב החלל עצמו בעזרת טפטים, תמונות וחיתוכי לייזר. עם הידע שלי בעיצוב גרפי, עיצוב פנים ועיצוב תעשייתי התחלתי לעצב חללי מסעדות ולייצר איזשהו קונספט שמשלב בין החלק הגרפי לעיצוב הפנים.

מהו תהליך העבודה שלך?
הדבר ראשון שאני עושה עם הלקוח הוא אפיון של המקום וחשיבה משותפת על הקונספט. מדובר בתהליך שלם, בו אנחנו עובדים בשיתוף פעולה על בחירת השם, על הערכים והייחוד של המוצר ועל ומאפיינים והרצונות של הלקוח הפוטנציאלי. יש להבין את החשיבות של הקונספט המהודק. הוא מדבר על מכלול התחושות והמראות שנרצה לייצר במסעדה. החל מהאווירה שאנחנו רוצים לייצר במקום ועד ליצירת חווית צריכה מדויקת גם בעת קבלה של משלוח מאותה המסעדה. המסר צריך להיות אותו המסר והחוויה אותה החוויה. לאחר הגדרה מדויקת של הקונספט אני ממשיכה את העבודה בשני מישורים: בפן הגרפי וגם בפן של עיצוב הפנים, תכנון החלל וההעמדה.
