בקומה ה-22: עיצוב פנטהאוז באחד ממגדלי המגורים במרכז הארץ

ממרפסת הפנטהאוז באחד ממגדלי המגורים הרבים שצמחו בערים השונות בארץ ושינו את הנוף האורבני, המבט נמשך ומגיע עד לים

170 +60 מרפסות מ"ר
עודד סמדר
טל אלימלך

עיצוב יוקרתי במרום גובהו של מגדל המגורים

במקביל למרחב החברתי הפנימי, במרפסת שניתנת לסגירה, על קיר שמהווה רקע לפינות ישיבה שונות, בצבעוניות אפורה וחומה, בולט מטבח חיצוני מאובזר המיועד לכל שיטות הבישול, צלייה ואפייה. בהמשך לפינת האוכל שצמודה למטבח והסלון החיצוני, רצועת מרפסת צרה עם ספסל ישיבה ממנו דרך מעקה שקוף ניתן להשקיף אל הנוף המשתנה בכל אחת משעות היממה.

 

 

מרפסת פנטהאוז

סלון חיצוני במרפסת שניתנת לסגירה

מרפסת פנטהאוז
מרפסת פנטהאוז

בהמשך לסלון החיצוני פינת אוכל ומטבח

מרפסת פנטהאוז

 

 

מטבח חיצוני

מטבח חיצוני עם אפשרות, בישול, גריל וטאבון

מטבח חיצוני
מרפסת פנטהאוז

מפינות הישיבה נמשכת רצועת מרפסת מול מעקה שקוף

מרפסת פנטהאוז

עיצוב מודרני מרוכך בסלון הפנטהאוז

בתוך הדירה, קווי הסגנון המודרני שנבחרו, רוככו באמצעות פינות מעוגלות, שיש טבעי ורהיטים יוקרתיים שנבחרו בהתאם לרשימתה של הדיירת, כולל שתי כורסאות צהובות מרופדות עור. גוון אפור שנבחר לפינת האוכל ובה שולחן אליפסה עם פינות מעוגלות, יוצר סוג מסוים של הפרדה מהסלון והמטבח המעוצבים גוונים בהירים. רצפה בוהקת, דלתות זכוכית שקופות ממסוגרות בפרופילים דקים ומראות גדולות, מוסיפים לתחושת המרחב.

עיצוב סלון

פינת אוכל כהה מול סלון בגוונים בהירים

עיצוב סלון
עיצוב סלון

שתי כורסאות עור מוסיפות צבע

עיצוב סלון

 

הסגנון המודרני שמרוכך בפינות מעוגלות בולט במיוחד במטבח

במטבח שמהווה חלק בלתי נפרד מהסלון, הגוונים הבהירים של הקיר המחופה בארון והאי הניצב במקביל לו משרים תחושה של רוגע על כל המרחב החברתי. אולם, האלמנט הבולט ביותר במטבח הן הפינות המעוגלות שנחרצו בצורת קווים אנכיים באי העשוי אריחי שיש מלאכותי ובקיר שפינתו המעוגלת נמשכת לעבר המסדרון שמוביל לחדרי השינה.

אי במטבח

פינות מעוגלות באי ובכניסה למסדרון

אי במטבח

בפנטהאוז שבנוי על מפלס אחד, יחידת ההורים מופרדת

ההפרדה בין המרחב החברתי לבין חדרי השינה, מתבטא כאמור גם באופן בו כל אחד מהם עוצב. את מקומם של הפינות המעוגלות תפסו קווים ישרים ואלגנטיים. המבואה הקטנה שמקדימה את הכניסה ליחידתם הפרטית של ההורים, מפרידה בין חדר הארונות לאזור השינה וחדר רחצה הצמוד אליו שמופרד בדלת זכוכית. מכיוון אזור השינה אפשר לראות את הכיור הלא שגרתי שקבוע בתוך ארון מחורץ, שעיצוב חוזר לאורך כוננית מאורכת באזור השינה. מה שלא ניתן לראות דרך הדלת השקופה, זו גומחה אינטימית  במרכזה אמבטיה.

אמבטיה פתוחה לחדר שינה

דלת שקופה מפרידה בין אזור השינה לחדר הרחצה

אמבטיה פתוחה לחדר שינה
חדר ארונות

חדר ארונות מוסתר מאחורי מבואת הכניסה לחדר

חדר ארונות
חדר שינה הורים

עיצוב הכוננית המאורכת זהה לזו שנמצאת בחדר הרחצה

חדר שינה הורים

 

 

 

אמבטיה פרי סטנדיניג

אמבטיה פרי סטנדיניג בחדר החצה

אמבטיה פרי סטנדינג

 

 

כיור אמבטיה מיוחד

כיור מיוחד עם חזית ארון שהותאמה לו

כיור אמבטיה מיוחד

גם בחדרו של הבן בפנטהאוז יש טוויסט בעיצוב

מאחורי המיטה שניצבת מול החלון עולה קיר עשוי סרגלי עץ מקבילים, שעולים וממשיכים לרוחב כל התקרה.  מחופה באריחים דמוי בטון, נראה כיוצא מאחורי סרגלי העץ. חדר הרחצה הצמוד לחדר השינה, גם הוא מעוצב בקווים מקבילים למעט מראה מעוגלת.

 

עיצוב חדר שינה

קיר ותקרת סרגלי עץ סביב קיר בטון

עיצוב חדר שינה
חדר רחצה

חדר רחצה מחופה שיש כהה

חדר רחצה
תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המלצות נוספות
בודק...