עם הפנים לים: דירה מול הים ממקסמת את הנוף בגדול

הנוף בדירה בבת ים לא דילג על אף חלל – מהמטבח והסלון המאוחדים ועד פינת האוכל וחדר השינה, שחולקים קיר זכוכית משותף

150 מ"ר
אריאל וייס
רועי שמואל
רועי שמואל

הדיירים: זוג
המיקום: בת ים

זוג שילדיו בגרו ביקש להיכנס לדירה חדשה "שהיא מלון", בקו מודרני וישר המשלב בתוכו אלמנטים רכים וקלאסיים יותר, עם צבעים שקטים, כמעט מונוכרומטיים. הדירה שוכנת על חוף הים של בת ים ויש לה נוף מדהים לשקיעה. ההגדרה כ"מלון" נבעה מהמפתחים הגדולים של כל הפונקציות בדירה –המטבח, הסלון, פינת אוכל וחדר השינה הראשי (המאסטר בדרום) שפונה לנוף וגודלו כמעט כמו דירת סטודיו.

סלון מודרני

זוג שילדיו בגרו ביקש להיכנס לדירה חדשה "שהיא מלון"

סלון מודרני
ספה ירוקה

הדירה שוכנת על חוף הים של בת ים ויש לה נוף מדהים לשקיעה

ספה ירוקה

במקור חולקה הדירה לארבעה חדרי שינה, אך מאחר שילדיהם של בני הזוג עזבו את הבית, שונתה החלוקה, והמתכנן ויתר על חדר שהיה צמוד לקו הבניין ויצר מקום לפינת אוכל ענקית כדי שניתן יהיה להשתמש בה וליהנות במקביל מהנוף.

מטבח שחור

מטבח: אביבי מטבחים

מטבח שחור
אי מטבח

המטבח מתחיל כבר מהכניסה וממשיך עם נראות אחידה עד סוף הסלון

אי מטבח
פינת אוכל מול הים

פינת אוכל ענקית כדי שניתן יהיה להשתמש בה וליהנות במקביל מהנוף.

פינת אוכל מול הים

חדר השינה הראשי תוכנן כך שמי ששוהה בחדר או נח על המיטה, יכול לראות את הנוף המשתקף מהים מבעד לקיר מסך של זכוכית שקופה. הטלוויזיה יורדת מהתקרה בלחיצת כפתור, והשמירה על הפרטיות נעשית על ידי וילונות חשמליים במסגרת דירה שכולה בית חכם. חדר הרחצה תוכנן כך שהפאה הראשית שלו שקופה גם כן, ובלחיצת כפתור הזכוכית הופכת לאטומה ובכך ניתן לשמור על פרטיות. העיצוב יוצר קופסה עם במה קטנה שתוחמת את חלל הרחצה ומספקת תמונה אחידה יחד עם תקרה בצבע התואם לחיפוי ולריצוף הכהה. האריחים גדולים מאוד (160X280 ס"מ), משרים אווירה יוקרתית ומשתלבים בהרמוניה עם הנגרות וכלל האלמנטים בחלל.

מיטה משקיפה לפינת האוכל

מי שנמצא בחדר יכול לראות את הנוף המשתקף מהים מבעד לקיר מסך של זכוכית שקופה

מיטה משקיפה לפינת האוכל
חדר שינה קיר זכוכית
חדר שינה קיר זכוכית
שידת כיור עץ

חדר הרחצה תוכנן כך שהפאה הראשית שלו שקופה גם כן

שידת כיור עץ
חיפוי שיש

אריחים גדולים מאוד (160X280 ס"מ), משרים אווירה יוקרתית ומשתלבים בהרמוניה עם הנגרות וכלל האלמנטים בחלל.

חיפוי שיש

המטבח מתחיל כבר מהכניסה וממשיך עם נראות אחידה עד סוף הסלון. הוא כולל מקררים נסתרים אינטגרליים וכך נוצר חיבור מצד לצד עם מבט יפה והרמוני למטבח ולסלון. בשירותי האורחים שולבה תאורה נסתרת עדינה ותאורה מעומעמת בגוונים של הדירה כולה, והחלל עוצב בהתאם בגוונים הכהים של הדירה בתוספת סניטריה מוזהבת: כיור מונח על ארון פורניר שחור ופיית המים של הכיור יורדת מהתקרה, גם היא בצבע מוזהב. הממ"ד הוקדש לארונות שירות.

אחסון נעליים
אחסון נעליים
חדר מכונות כביסה
חדר מכונות כביסה

תאורה ואלמנטים עדינים מוזהבים באים לידי ביטוי בכמה מוקדים בבית – במטבח, בחדר השינה ובשירותי האורחים. "לאחר שלוש שנים של ליווי הדיירים, מקניית הנכס ועד מסירת המפתח, התוצאה ענתה על ציפיות הדיירים ועל ציפיותינו", אומר האדריכל רועי שמואל.

 

1 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מעניין שהכותרת היא "עם הפנים לים" והסלון וחצי מכיסאות פינת האוכל ממוקמים עם הגב לו...

המלצות נוספות
בודק...