"הסיפור מתחיל לפני כשש שנים" מספרת המעצבת רוני שני פלדשטיין " קרן ויוסי , בני זוג מיבנאל, התקשרו אליי והתעניינו לגבי תכנון ועיצוב בית ממכולות. מיד נדלקתי על הרעיון". הרעיון של מגורים בבית עשוי ממכולות, נולד לאחר שביקרו אצל חברים שהוציאו את הרעיון לפועל. הם התאהבו בקונספט של מגורים בבית הבנוי מחומרים להם סיפורים משלהם, במראה הגולמי המחוספס והתעשייתי. תכנון בית המכולות חולק בין שתי קומות, כל אחת עם יעוד שונה: בקומה העליונה עוצב בית המגורים של בני הזוג, שעוצב בסגנון כפרי עם נגיעות תעשייתחות ובקומה התחתונה תוכננו שלושה צימרים בעיצוב בסגנון תעשייתי- מודרני.
מטבח ויציאה למרפסת
הרוב גלוי וחשוף
לאט, לאט סיפורו של הבית התחיל להתממש. עם תום הבנייה, החל תהליך עיצוב הפנים, שנעשה בקפידה רבה. לכל אחת משתי הקומות אפיון עיצובי קצת שונה. מה שמחבר בין שתי הקומות הוא המראה הגולמי והאמיתי של המכולות. חלק מהקירות אומנם חופו בגבס, קרמיקה וטיח אולם חלקם , נשארו חשופים בכוונה תחילה ונצבעו בגוונים עליזים. למרחב החברתי בקומת המגורים נבחר התכלת כצבע מוביל, שמתחבר לסגנון העיצוב הכפרי.
בית יפה ונעים. קצת לא ברור הפן האקולוגי - קשה להבחין בהבדלים מול בחירה בבית מבניה רגילה.
עיצוב מקסים במיוחד. הרמוני בטוב טעם. שאפו.
איזה יופי לראות יצירת מופת של מעצבת עם ראש אמנותי, יצירתי ופתוח, שממחזרת חומרים, ולא רק טרנדים משעממים שוב ושוב ושוב..
בית מהמם. אקולוגי? אולי אם זו בנייה חכמה. לא רואה פאנלים סולאריים או אגירת מים שזה אקולוגי. הבית אמנם מעוצב בסגנון כפרי לתת לנו תחושה של נושנות ומיחזור חפצים, אבל רואים בבירור שהכל חדש דנדש. אז תהנו מהבית הוא מהמם ברמות, אבל אל תעבדו עלינו בקטע הקולוגי ( שזה אומר לצרוך כמה שפחות והכל יד שנייה ומיחזור ו
מהמם