מלאכת העיצוב: מישן למודרני ומקטן לגדול

באמצעות שיפוץ מקיף, בית ישן שהותאם לאופיים של הדיירים הפך למודרני. בשטחו של המרחב החברתי שהוגדל, אור יום ונוף החוץ חודרים פנימה ומתחברים לעיצוב הפנים נפלא שיצרה האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

220 מ"ר
יאיר ולר
אביגיל נקש עטון

 

בפגישה הראשונה בין אביגיל נקש עטון, הנדסאית אדריכלות ומעצבת פנים ובעלת משרד אדריכלים E-DNA לבין לקוחותיה, הועלו שתי בקשות עיקריות: מרחב גדול שיתאים לאהבתם של הדיירים לאירוח ושמירה קפדנית על האזורים הפרטיים שבהם תשרור אווירה חמימה וביתית. בהתאם לכך, יצרה אביגיל כניסה ראשית חדשה. היא הרסה קירות ומחיצות, יצרה מרחב חברתי מרשים, המשתרע על פני חלל גדול ופתוח לכיוון החצר ויציאה אל בריכת השחייה.

סלון מעוצב, אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר

חומרים המשרים אווירה חמה וביתית

סלון מעוצב, אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר
אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר

בהתאמה לבקשתם השנייה של הדיירים, אביגיל תכננה הפרדה מוחלטת בין אזור האירוח לחדרי השינה הפרטיים שכולל בין היתר פינת אוכל ופינת משפחה נעימה, שמוקמה בין חדרי הילדים.

פינת אוכל אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר

פינת אוכל עגולה בחלל המפריד בין האירוח לחדרים הפרטיים

פינת אוכל אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר
אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר

לבת המתבגרת, לפי בקשת לקוחותיה של אביגיל, תוכננה יחידת מגורים שכוללת חדר שינה גדול שעוצב בגוונים עדינים, עם נגיעות מודרניות ואליו צמוד חדר רחצה.

חדר שינה נערה, אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר

חדר המתבגרת בצבעים עדינים

חדר שינה נערה, אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר
אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר

מגמת הגדלת שטחי הבית ניכרת גם ביחידת ההורים, שתוכננה ועוצבה כסוויטה יוקרתית בבית מלון. בעיצוב יחידת המגורים של ההורים נפתח חלון גדול, מהרצפה לתקרה, המשקיף מלמעלה אל הבריכה. בכל חדרי השינה בבית, העיצוב הותאם לטעמם האישי של כל אחד מבני המשפחה.

ניקיון אחרי שיפוץ

חדר רחצה יוקרתי

ניקיון אחרי שיפוץ
אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר

לאביגיל וללקוחותיה היה חשוב שגם בסלון תישמר אווירה משפחתית נעימה וחמימה, לכן, תוך שמירה על המרחב הגדול וגובה התקרה המרשים, היא עיצבה חיפוי קיר מעץ שעולה מהרצפה ומגיע עד לתקרה בו שולב קמין פנורמי. המטבח שנפתח לסלון, תוכנן מחדש, תוך כדי הגדלת שטחו והתאמתו לצורכי המשפחה ולסגנון העיצוב המודרני המועדף על ידם. פריטים מיושנים הוחלפו בחדשים, לדוגמה: מעקות ומסגרות שעוצבו מחדש באמצעות זכוכית, רצפת פרקט בקומה העליונה, אריחים וחיפויי קירות בחדרי הרחצה וכמובן, כל הצבעוניות בבית הותאמה לטעמם של הדיירים שבעקבות השיפוץ והעיצוב הם התאהבו בביתם החדש.

אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר

מטבח בעיצוב מודרני עם אי לארוחות קלילות

אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר
אדריכלות ועיצוב: אביגיל נקש עטון, צילום: יאיר ולר
ניקיון אחרי שיפוץ

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

ניקיון אחרי שיפוץ

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

האדריכלית והמעצבת אביגיל נקש עטון

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המלצות נוספות
בודק...