מי אני?
שמי גיא סירוטה, בן 38, בעליו של הסטודיו "גיא סירוטה ארכיטקטורה ועיצוב פנים" המתמחה בפרויקטים מכל הסוגים – החל מחנויות, מסעדות ומשרדים ועד וילות ודירות יוקרה. אני בוגר "שנקר", בית הספר גבוה להנדסה ועיצוב, והנדסאי אדריכלות. בעבודה שלי אני מקפיד ללוות את הלקוח משלב התכנון ועד תליית התמונה האחרונה, התהליכים שלי מלווים בהדמיות תלת מימדיות מעוצבות, וכך מתאפשר לי לפסל יחד עם הלקוח את החלל והחלום שהוא רוצה להגשים. אני חושב שבעיצוב חלל חייבים לגעת בהכל ולהתייחס להכל, ושלא מומלץ להפריד אדריכלות מעיצוב ומהום סטיילינג.
גיא סירוטה
פרויקט הדגל שלי:
"ניהון נו-בה" המסעדה הכשרה של השף שגב משה בפתח תקווה. הפרויקט משתרע על שתי קומות שכל אחת מהן 350 מ"ר. בקומה התחתונה נמצאת המסעדה ובקומה העליונה בר ומתחם לאירועי בוטיק. האתגר הגדול בתכנון היה לשלב שירותים גדולים במעבר בין שתי הקומות, שישמשו את שתיהן מבלי לפגוע בפרטיות של כל קומה בנפרד. בנוסף נדרש היה לשמור על מספר מכסימלי של מקומות ישיבה מבלי לגרוע מהמטראז' שנדרש למטבחים כך שיוכלו להכיל את הציוד הנדרש לייצרת חויית האירוח הטובה ביותר.