גיא סירוטה הוא מעצב פנים והנדסאי אדריכלות שמתמחה בפרויקטים מכל הסוגים – מחנויות, מסעדות ומשרדים, ועד וילות ודירות יוקרה. בין היתר הוא עיצב את מסעדת הדגל של השף שגב משה ״שגבארט״ בהרצליה, וכן מספר דוכני מזון של שגב אקספרס במתחם שרונה. בימים אלה הוא עובד על המסעדה החדשה של שגב בפתח תקווה, שכוללת גם קומת הסעדה וגם קומה המיועדת לאירועי בוטיק.
בין אם מדובר בפרויקט מסחרי ובין אם בפרטי, גיא סירוטה דואג ללוות את הלקוח מהסקיצה הראשונית ועד לתלייה של התמונה האחרונה. המעצב גם מקפיד להכין פרוגרמה יסודית שתשקף את הצרכים והרצונות של הלקוח, ומלווה את התהליך בהדמיות תלת ממדיות שמסייעות בבחירה נכונה של חומרים ורהיטים. במידת הצורך, גיא גם מתכנן בעצמו חלק מהרהיטים והאלמנטים האדריכליים, כדי להבטיח לכל לקוח עיצוב שמותאם בדיוק לטעמו. "הדבר הכי חשוב הוא להיות רגיש וקשוב ללקוח", מסביר המעצב, "ולהוציא בצורה הטובה ביותר את ה'חליפה' שנתפרה עבורו".