ניקוי אבנית מקומקום: איך מנקים אבנית מהקומקום

כל השיטות להסרת אבנית מקומקום באמצעות חומץ, מלח לימון או תכשיר ייעודי. לגזור ולשמור

קאנבה
לא משנה מאיזו חברה רכשתם את הקומקום שלכם, תופעת האבנית שנוצרת בעקבות השימוש במים קשים מגיעה לכולם בבוא העת. כמה לא נעים למזוג מים רותחים אל כוס הקפה של הבוקר ולגלות שבבי אבנית צפים בחלב? לא נעים בכלל, ובטח שלא בריא. ניקיון הקומקום נחשב לפעולה פשוטה שלא מצריכה יותר ממה שיש בנמצא ודורשת כמה דקות בודדות. שווה לכם להשקיע בשביל להתחיל עם הקפה של הבוקר ברגל ימין. איך עושים את זה? כל הפרטים כאן. 
 
מה צריך: קומקום גדוש באבנית, כוס וברז.
 
כלי העבודה: חומץ, מלח לימון, או תכשיר ניקוי להסרת אבנית.
 
הכנות: הצטיידו באחד משלושת הפרודוקטים והקדישו לעניין בין חמש לעשר דקות.
 
שלבי העבודה: ישנן שלוש אפשרויות מקובלות לניקוי הקומקום ובכולן התוצאה שמתקבלת זהה.

האפשרות הראשונה – ניקוי אבנית עם חומץ: 


שפכו שלוש כוסות חומץ (5% יעשה את העבודה) אל גוף הקומקום ואל הפיה והשרו את הכל למשך חמש דקות. לאחר מכן הוסיפו מים כך שקומקום יהיה מלא עד המקסימום והרתיחו שוב.
שפכו הכול ושטפו היטב במי ברז. כדאי לזכור שלחומץ יש ריח חזק ולא נעים לכן מומלץ לחזור שוב על פעולת ההרתחה עם מי ברז בלבד כדי להפטר סופית מהריח.

אפשרות שנייה – ניקוי אבנית עם מלח לימון:


ניתנת על ידי מלח לימון שנחשב לחומר טבעי. כדי לעשות זאת, הרתיחו מים בקומקום והוסיפו כף של מלח לימון, לאחר מכן שטפו היטב במי ברז.
אם עדיין נשארו סימני אבנית, מומלץ לחזור שנית על הפעולה ולשפשף מעט עם סקוטש.

אפשרות השלישית – ניקוי אבנית באמצעות תכשיר:


תמיד אפשר ללכת על חומר ניקוי הנמכר בשווקים במגוון רחב. ההוראות ברובן דומות. פשוט התיזו את החומר בגוף הקומקום, המתינו עשר דקות ושטפו היטב במים קרים.
כדאי לדעת עוד: בגלל היותם חומרים אכילים, נחשבים החומץ ומלח הלימון לחומר טבעי והשימוש בהם בריא יותר גם לקומקום עצמו ובדאי שלשותים ממנו.

 

403
403
תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בודק...