המקום: רמת אביב
הכל התחיל ברצון בעלי הבית ליצור "יחידת אירוח", עבור משפחה ואורחים החיים בחו"ל שמגיעים לעיתים קרובות לארץ. בני הזוג החליטו לייעד למטרה זו את החדר בעליית הגג, שתוכנן כראוי והיה רק צורך לשדרג אותו בדגש על הום סטיילינג. המטרה הייתה ליצור חדר בעל אופי אישי, עם נוחיות של בית מלון, שיתאים באופיו למבוגרים וגם לצעירים, כשהמטרה היא מצד אחד לאפשר לאורחים ולבעלי הבית לבלות כמה שיותר יחד, ומצד שני לאפשר פרטיות ונוחיות.
חלל עליית הגג היה מרווח ומואר היטב. התקרה היא למעשה גג עץ משופע שיש בו שני חלונות "סקיילייט" גדולים המעבירים אור רב. לחדר צמודות שתי מרפסות קטנות המכניסות אור ואוויר. בגלל מיקומו המיוחד של החדר ובעיית החום הנוצר בעליית גג, הוזמן ייעוץ מיוחד של מומחה למיזוג אוויר שקבע את מיקום יחידת המזגן. ברחבה הקטנה של חדר המדרגות הותקן ארון מיוחד למזוודות, כדי להעניק לאורחים תחושה של בית ולא "חיים על מזוודה".
נקבע שהצבעים השולטים יהיו אלה החביבים על בעלת הבית – לבן, תכלת ונגיעות טורקיז. אלה צבעים ניטרליים ונעימים, אשר מחזקים תחושה של חופשה וים. הקירות והתקרה נצבעו לבן והקיר הראשי של החלל הודגש בעזרת טפט עדין בגוונים הנבחרים.
יחידת האירוח אמורה למלא מספר פונקציות – חדר שינה, חדר הסבה וחדר עבודה, ובהתאם לכך נבחר הריהוט – מיטה זוגית מרווחת נוחה, ופינת ישיבה של שתי כורסאות קטנות בגוונים של אפור וטורקיז. כמו כן, בצמוד למיטה מול קיר הטלוויזיה מוקם כיסא נדנדה לבן בעיצובו של רון ארד. לחלל התווסף שולחן עבודה עם מחשב וטלפון, כי גם בחופשה צריך להישאר מחוברים.
דגש מיוחד הושם על תאורה. בחדר כזה עם מספר פונקציות חשובה תאורה רכה, נעימה ומאירה. הפרקט החום מעניק תחושה של חמימות, ועליו מוקמו שטיחים. ארון הקיר הממוקם בתוך נישה תוכנן כך שתהיה בו יחידה מיוחדת לכלי מיטה – אחסון כריות (מסוגים שונים) ושמיכות קיץ וחורף – בנגישות קלה.
חדר הרחצה הצמוד משתלב בקוו העיצובי של היחידה, כשהדגש כמובן הוא על נוחות. לחלל זה נבחרו אקססוריז בגווני לבן, תכלת וטורקיז. המדפים של ארוניות האמבטיה הושארו פתוחים בחלקם, והותקנו מתלים מעוצבים ומתקן ייבוש מגבות נוח גם למגבות גדולות ומגבות ים.
במרפסות הקטנות הצמודות לחדר הוצבו פסלי בודהה ומעט צמחיה ירוקה, במטרה לחזק אסוציאציה של רוגע ושחרור.

מהמם, רק שאלה-
מה יעשו בסוף הקיץ? יעצבו מחדש? או שבחורף לא מגיעים אורחים? כי בחורף לא נראה לי שהייתי רוצה להתארח פה.. בקיץ כן
מקסים! אשמח לדעת מאיפה השטיחי קש?
חדר מהמם
להיכנס לגור ולא לצאת. עיצוב מהמם. אהבתי הכל. ובאמת נורא רגוע ומלא באור. יפה מאוד!
חדר שינה
חמוד מאד,אבל אפשר להרגיע קצת עם התכלת.
יחידת אירוח מושלמת
צריך רק לקוות שהמשפחה המארחת נחמדה כמו היחידה המעוצבת במחשבה על הפרטים הקטנים ביותר, בטוב טעם ובסטייל... מובטחת חופשה מהחלומות.
מקסים. מהיכן שעון הקיר בצבע תכלת?
מהמם!
איזה חלל כייפי, מוקפד ומואר! הכי מזמין להתארח! רק בא לך להתרווח על המיטה הזו עם מגזין אופנה...
עיצוב פשוט מקסים!
וואוו!! אין מילים, ממש עושה חשק לעבור לגור שם (;
מדהים מדהים מדהים. מה התקציב של יחידה כזו?
לא כתבתם מה העלות של שיפוץ ככ יפיפה ליחידה
עיצוב נעים ויפה מאוד
מהיכן ניתן להשיג כזה טפט?זו הזמנה מחו״ל?
מושלם!
רוצה כזה חדר גם! הכי אווירת חופש. משרה רוגע ושלווה, צבעים שמחים מלאי אור. יחידה מקסימה. כל הכבוד עבודה מושלמת.
וואווו!
איזה כיף של עיצוב, כל-כך מרגיע, זורם ומקסים! כל האלמנטים בעיצוב הפנים מתחברים בצבעוניות ובתחושה למשהו נפלא ישר כח!
עיצוב יפה מאוד,הכל מתחבר בצורה הרמונית
יפה מאוד.סוף סוף רואים עיצוב נקי ופשוט יפה
נירה
אנחנו לפני שיפוץ. רוצה כזה אחד לאחד ליחידת ההורים. עבודה מאוד יפה לטעמי, אירוח מושלם
שטיח טריקו ומנורות ליד המיטות
שלום, מאיפה השטיח טריקו ומנורות שליד המיטות?
מלאכת מחשבת!
וואו איזה חדר מהמם
מהמם!יוקרתי.מעניין איך נראה שאר הבית
וואו איזה חדר מהמם
מהמם!יוקרתי.מעניין איך נראה שאר הבית
יפה, אבל חם רצח
העיצוב מקסים בעיניי, אולם הפן המעשי מרתיע. עליית גג היא מקום חם מאוד בארצנו הלוהטת. האם יש בידוד כלשהו או שמפעילים שם מזגן כדי לשרוד?
המגיבים הם אנשים מהיישוב או מקדמי מכירות של היחידה
עיצוב יפה ונעים, אבל לא ייחודי.
איזה סטייל! רואים את ההשקעה בפרטים הקטנים...
איזה סטייל! רואים את ההשקעה בפרטים הקטנים...
מדהים! מאיפה הכיסא הלבן?
מדהים! מאיפה הכיסא הלבן?
WOW עיצוב עוצר נשימה!
WOW עיצוב עוצר נשימה!
מהמם! לבוא עם המזוודות לגור שם :)
מהמם! לבוא עם המזוודות לגור שם :)
לייף סטייל
לייף סטייל בניחוח ארופאי. ענבל, אני מעוניינת ליצור איתך קשר, מה הנייד שלך?
יצירתי בטירוף
ואו, יצירתי ומעורר השראה
מהמם
ממש בטוב טעם, יפה , עדין ומרשים
עושה חשק להתארח
עיצוב יפה מאוד, בעיקר התרשמתי מהפונקציונליות של היחידה והמענה שניתן למגוון צרכים
מעלף
ואו! פשוט מעלף!
איזה יופי!
כל כך יפה והרמוני. שאלה: היכן נרכש הקולב בצבע טורקיז?
איזה כייף להתארח במקום כזה!
מעוצב מאוד לטעמי ונראה גם סופר נוח ופרקטי. אשמח לדעת מאיפה המנורות לילה. ממש אהבתי
עיצוב מקסים. הטפט מהמם ומוסיף המון
מהיכן הטפט והאם אפשר לנקות אותו?
בדיוק לטעמי!
גם עלי הצבעים האהובים ביותר הם לבן תכלת ונגיעות טורקיז עם פרקט עץ! שילוב מנצח!! כל הכבוד יצא מדהים!
אהבתי
בדרכ לא מגיב אבל ממש אהבתי.עכשיו הייתי חותם על כזה חדר עבוי ועבור אישתי
מקסים! התאהבתי
מקסים בעיני.... ממש בטוב טעם.נקי ויוקרתי
פשוט יפה..
עיצוב יפה.. יחידה שבה כל אחד היה רוצה להתארח. הכל בטוב טעם. שקט.. מרגיע.. מוקפד ומזמין. כל הכבוד
וואווו!
איזה כיף של עיצוב, כל-כך מרגיע, זורם ומקסים! כל האלמנטים בעיצוב הפנים מתחברים בצבעוניות ובתחושה למשהו נפלא ישר כח!
בטוב טעם
מקסים ובטוב טעםוכל מילה מיותרת.
אהבתי.
מרווח, עדין ובטוב טעם!!!
מקסים
הייתי שמחה להיות אורחת בחדר כזה מפנק! הצבעים ממש מרגיעים ושילוב הפריטים בחדר נעים ומדויק להפליא.
עליית גג
באמת יפה ומתוכנן בקפידה. גם לי יש עליית גג המשמשת לצרכים דומים. אשמח לדעת: 1. באילו חומרים השתמשו לבידוד הגג מהחום. 2. מי הוא המומחה למיזוג אוויר שייעץ. הרבה תודה