עכשיו זה כבר לגמרי ברור: בעשור השלישי של המאה ה-21 ישראל צפופה מאי פעם, הדירות שלנו נהיות יותר ויותר קטנות, כך גם המטבחים שהיו ולנצח יישארו, החלל הכי חשוב בבית הישראלי. הבשורות הטובות הן שאם נתכנן את המטבח באופן יעיל גם זה הקטן והמאתגר ביותר ישרת אותנו בצורה המיטבית.

קטן אך יעיל ומושלם
הכל מתחיל בתכנון
אז כן חברים, נתחיל בסקופ: מטבחים קטנים הם לא מאתגרים, נהפוך הוא, הם ברכה! מה שבאמת נדרש הוא חלל מדויק שתוכנן בקפידה שלא מותיר מקום לאגרנות. עם יד על הלב, דווקא המטבחים הגדולים, שיש בהם שפע של מקום מתחיל הבלגאן- מתחילה האגירה המיותרת ובמקום לקנות צנצנת אחת של מיונז אנחנו מוצאים את עצמנו עם חמש צנצנות, כאילו אנחנו רגע לפני פרוץ מלחמת עולם. המטבחים הקטנים, שאולי יראו מאתגרים מבחינת מטראז', מציבים בפנינו עובדה מוגמרת ומצריכים מאיתנו לרכוש במידה, פשוט כי רק כך הם יישארו מסודרים ומאורגנים.
