יש פרויקטים שקמים מעכשיו לעכשיו, ויש כאלה שדורשים סבלנות והתמדה. מלון הבוטיק הזה הוא דוגמה לפרויקט ממושך שנולד מתוך חזון שאפתני ונרקם לאטו עד לקבלת התוצר השלם. מאחורי המלון עומד איש עסקים ומסעדן ידוע, שחלם ליצור חוויית אירוח איכותית שתשלב בין לינה מפנקת לאוכל מקורי. "הרעיון שעמד לנגד במשרד היה להעניק את התחושה שיש במלונות קטנים בחו"ל, וליצור עיצוב על-זמני", מסביר האדריכל שלומי לוין. "הקווים הנקיים, הגגות המרחפים, המפתחים הגדולים וכהות החומרים – כל אלו מעניקים תחושת יוקרה, מנתקים את האורחים מהחיים בחוץ ומייצרים רוגע ושלווה".

מלון הבוטיק הזה הוא דוגמה לפרויקט ממושך שנולד מתוך חזון שאפתני ונרקם לאטו עד לקבלת התוצר השלם.
