כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

עיצוב דירות  //  לישון באלכסון: עיצוב דירת גג משפחתית

לישון באלכסון: עיצוב דירת גג משפחתית

בדירה בנווה צדק נוספה גלריה שהותאמה לצורכי המשפחה, וכמו במוזיקה, תחום עיסוקו של דני מקוב הבעלים, נבחר כאן מוטיב החוזר בין כל חלקי היצירה

מאת: חדווה אלמוז, עורכת מגזין בניין ודיור צילום:



השטח:
110 מ"ר
המקום: נווה צדק
עיצוב פנים: אורית קאשי ודני מקוב

 
למילוי הצורך בחדרים נפרדים לילדים שבגרו (9,13), נוצל גובה הדירה ונבנתה גלריה, אך בכדי לא לפגוע באלמנט הגובה המרשים, צומצם שטחה רק מעל המטבח. קורות הברזל אשר שימשו לבניית הגלריה נשארו גלויות ונצבעו בגוונים המשתלבים בגון הקירות ומנוגדים לתקרות שבהן הן תומכות. 
 
 
מעקה רשת מעוינים שנבחר לגרם המדרגות, היווה סמן ימני לשאר דוגמות המעוינים בבית המופיעים בחומרים וביישומים שונים: אריחי הקרמיקה במטבח וחזית הארון התלוי שמעל, רצפת האמבטיה, וכן, הקורות המקבילות שתומכות בתקרה ומדברות באותה שפה. 


סיור בבית:
 

אלומיניום: אלום התאומים רייזה
 

ריהוט: איקאה צבע: טמבור
 

מטבח: הפנינה עבודות נגרות
 

ריהוט ופינות אוכל: ביתילי
 

מדרגות ומעקות: עידן בקל
 
 
 
 
 
 

ברזים וכלים סניטריים: חלמיש
 
 
הדירה לפני השיפוץ:
 
 
 
 
רשימת ספקים חלקית:
פרקט: עץ הדעת
מיזוג: לוקסוס מיזוג אוויר
קבלן ועבודות  גבס: ראדה גיזמאוי
דלת כניסה: רב בריח
מאיירת: יעל נתן
צבע: טמבור

עוד בנושא

עיצוב דירות

מסגרת של זהב: חלל המדרגות הוא קיר הכוח בבית בבאר שבע


חלל מדרגות של בית פרטי נעטף בפרט מסגרות בצבע פליז שמושך אליו את תשומת הלב בחלל הציבורי. הוא חוזק בפס לד בתקרה שמדגיש את הקווים האדריכליים בחלל המודרני המרווח

עיצוב דירות

המינגוויי מציץ בכניסה: בית עשיר בצבע ופאטרנים


נגיעות של אר-דקו וסגנון מיד סנצ'ורי, חומרים משוחזרים ושפע של צבע מאפיינים בית בברוקלין שעבר שיפוץ. אור טבעי חודר דרך החלונות ומאיר שלוש קומות עליזות ומלאות חיים

עיצוב דירות

מחושך לשיק: דירה מונוכרומטית בארבעה צבעים


שחור, אפור, עץ ולבן מעניקים לדירה ברעננה מראה על זמני ואלגנטי. מברווזון מכוער לפנינה פינטרסטית

עיצוב דירות

בשם האלגנטיות: דירה תל אביבית מימשה את מלוא הפוטנציאל


סגנון תעשייתי מודרני עם מתכות ועור לא מעובדים השתלב עם סגנון אירופאי קלאסי שבו רצפה דמוית שיש, גופי תאורה מוזהבים וקרניזים עדינים על הקירות. גם וגם מושלם

תגובות

תמונות פנורמיות זה לא מגניב
סתם משגע את העיניים. ולא מעניק תוכן אמיתי. לגבי העיצוב, פחות אהבתי. החלונות בגדלים שונים ממש לא מוצלח.

ממש לא מצליחה להבין אן יפה או לא
אולי זו דירה שלא מצטלמת טוב. הכל יצא מאוד מבולגן. המבנה נראה מטולא, אולי בגלל החלונות אולי השיפוע מוזר אולי משחק הגבהים במפלסים לא ברורים שלא עובד. הבית נראה כמו קומונה מאולתרת וחבל. העיצוב במקום לסדר את הבלאגן יצר עוד יותר חוסר אחידות. האומנות גם בבלבלה. המטבח הקודם היה יותר מתאים ויפה. לדעתי סתם זרקו כסף. פשוט היה צריך קצת לארגן אותו. אין תוכנית לכן אי אפשר לדעת איך לשפר את החלל המרכזי. מצד שני אני בטוחה שממש כיף ומגניב לחיות בבית הזה, הוא נראה בית מאושר . בית שכיף לחיות בו וזה יותר חשוב . כמה הצעות לשיפור קל- את השולחן כסא מתחת למדרגות להעף ולשים את שולחן האוכל במקביל למדרגות. התמונות במעלה המדרגות צריכות להיות מסוג אחר ותלויות אולי יותר במעלה המדרגות. נראות כמו המשך לבלאגן החלונות כרגע. . תשחקו עם זה. . יחידת הטלויזיה ממש צורמת ואם אפשר פשוט להעלים לגמרי הכי טוב. המובייל מעל הטלויזיה לא מתאים שם. הכורסה שבחלק מהתמונות ממש תקועה.

דירה חמודה וכייפית, רק להוסיף כמה שטיחים וזה מוש

מיטה ילד
אשמח לדעת מאיפה המיטת ילד האפורה תודה

מסכימה עם 7
מסכימה עם 7 , קשה שלא להתייחס לכמות הבעיות בתכנון. היה ניתן להקליל יותר את האוירה במרחב. בהצלחה:)

מסכימה עם 7
מסכימה עם 7 , קשה שלא להתייחס לכמות הבעיות בתכנון. היה ניתן להקליל יותר את האוירה במרחב. בהצלחה:)

מושלם
עיצוב מרשים ויחד עם זאת עדין ולא המוני. תתחדשו

דירה בלי טעם וריח... והאמנות על הקירות..עליבות

למה לקלקל ? היה יפה יותר ומתאים יותר לרוח השכונה

החמצה.
העיצוב מבולגן, כהה, חסר כיוון ומיושן. לאורך הכתבה חשבתי שהתמונות מראות את ה 'לפני'. המבנה בעצמו משרה בלגאן כשבאותו חלל (הציבורי) יש כ 5 פורמטים שונים של חלונות. העיצוב היה צריך לעבוד כדי לאחד ולהרגיע, במקום זה הוא מוסיף עומס ובלגן ויזואלי. למשל דחיסת 2 כורסאות בין מיטת ההורים לקיר, באופן מיותר לגמרי שחוסם לגמרי את המעבר ובלתי שמיש בעליל. לשם מה??? כך גם שולחן כתיבה לילד שניצב חלקית מתחת לחלון אחד וחלקית מתחת לשני. הפוסטרים של אנימה במדרגות מעניקות מראה של חדר של מתבגר... החלל היחיד המוצלח (ככל שרואים מפה) הוא חדר השינה הלבן-שחור. החדר הזה נראה רענן וייחודי, וגם עכשווי.

שינוי משמעותי. הדירה אוורירית ויפה
השינוי משמעותי ונראה כי הושקעה מחשבה רבה בהתיחסות לגגות המשופעים ולחלל החשוך שהיה. אשמח לראות את הדירה עם נגיעות אישיות של הדיירים.

מקסים ובטוב טעם, מהיכן כסאות האוכל?

העדפתי את זה קודם
הרבה הרבה הרבה יותר יפה לפני השיפוץ, המטבח בכל אופן . מזמין ויפה

תכנון פונקציונלי
החלל המרכזי מתוכנן לגמרי לא נכון: פינת האוכל מפריעה למעבר למדרגות - היא היתה יכולה להיות בניצב - מקבילה למדרגות ויותר קרובה למטבח. הטלויזיה נמצאת מחוץ לסלון - היה אפשר לסובב את פינת הישיבה ולשים את הטלויזיה על הקיר האפור, מתחת לחלון של מרפסת הגג. יש הרבה חלל במרכז שהוא לגמרי לא מנוצל וחבל - הדירה גדולה ואין לזה ביטוי בפונקציות עצמן

יותר יפה לפני השיפוץ.

בדירה מדהימה
וואו פשוט דירה מושלמת

כתיבת תגובה